Jeg viser dig hvordan du får et hjem, som alle i familien kan li' at være i og som fungerer i hverdagen

Må jeg få lov til at inspirere dig?

Så må vi se, om du kan udrette mirakler

Det var det sidste damen sagde i telefonen, inden vi afsluttede den samtale, hvori hun havde bestilt mig til at komme og se på hendes hjem. Eller det, der skulle forestille at være hendes hjem. Sådan følte hun det nemlig ikke.

Når det man bor i, ikke føles som et hjem, så er der noget galt. Sådan skal det nemlig ikke være. Og hvor ER det så godt, at damen her søgte efter hjælp på nettet og fandt mig.

Mirakelmagersken – eller, det håbede hun i hvert fald.

Jeg må indrømme, at det er sådan en udtalelse der giver mig et sug i maven, fordi jeg jo ikke synes, at jeg udretter mirakler. Jeg skaber hjem der er hyggelige og rare at være i, og som er krydret med en tilpas mængde personlighed til, at det virker nærværende og hjemligt.

Det er jo “bare” det jeg gør, men der er så også det, der gør den store forskel, for dem jeg hjælper.

1½ time kan ændre alt

Gennem en god snak om, hvilker følelser hun havde, når hun var hjemme begyndte jeg at flytte lidt rundt på møblerne. De lette, altså – men det var nok.

Nye funktioner blev skabt med det, der allerede var og et par smukke stole, som stod til at ryge ud, fordi de var for store, blev “reddet” fordi de fik en plads, hvor de kom til deres ret. Og nu står rigtig smukt.

Vi gennemgik hvert rum, og lavede en plan for, hvad der med fordel kunne ændres, så det blev hyggeligt, rart og samtidig funktionelt.

Sådan en plan giver ro i maven. En ro, der skaber tryghed og tillid til, at det bliver godt. Og bedst af alt, så er det med til, at skabe følelsen af, at få et hjem.

Taknemmelighed – er ordet

Når jeg kører fra sådan en dame, er jeg fuld af taknemmelighed. Taknemmelig for, at jeg kunne hjælpe hende med at finde sig tilrette i det hus, hun nu havde boet i det sidste års tid, uden at føle sig hjemme.

Taknemmelig for, at hun fandt mig så jeg kunne få lov til at hjælpe hende og give hende følelsen af at have et hjem, tilbage.

Ved hjælp af de ting hun allerede havde og var glad for, ved at flytte lidt rundt og gøre det synligt for hende, at der var muligheder i hendes hus. At det faktisk bliver rigtig godt, når hun stille og roligt tager trin for trin i den plan vi har lavet.

Jeg siger TAK fordi du læste med

Anita
Temmelig erfaren indretningsdesigner

Har du lyst til at modtage en mail, når der er et nyt blogindlæg i farvandet, så kan du skrive dig op lige her: Ja, tak – til at modtage blogindlæg

Spor tilbage til din side

3 ting du ikke vidste om Anita

Anita har - ligesom dig - nogle ting hun har en stor passion for:

- Tv-serien Matador
- En god sovs, gerne med fløde
- At sy tøj og være kreativ med farverne

Hyggelige omgivelser

At skabe et hjem der indgyder til ro og hygge gør menneskene harmoniske. Det giver mindre stressede situationer og mere overskud til at gøre det der beriger dig i livet.

Resultat af dit besøg, Anita?

Du får idéer og sparring på dit indretningsprojekt. Efter mit besøg har du en "køreplan" at gå frem efter. Du får lettere ved at finde de rigtige ting til din indreretning og gøre din indretning komplet.