Mirakler

Mirakler, ligefrem. Det var det sidste damen sagde i telefonen, inden vi afsluttede den samtale, hvori hun havde bestilt mig til at komme og se på hendes hjem. Eller det, der skulle forestille at være hendes hjem. Sådan følte hun det nemlig ikke.

Når det man bor i, ikke føles som et hjem, så er der noget galt. Sådan skal det nemlig ikke være. Og hvor ER det så godt, at damen her søgte efter hjælp på nettet og fandt mig.

 

Mon du kan udrette mirakler, Anita?

Mirakelmagersken - eller, det håbede hun i hvert fald

Jeg må indrømme, at det er sådan en udtalelse der giver mig et sug i maven, fordi jeg jo ikke synes, at jeg udretter mirakler. Jeg skaber hjem der er hyggelige og rare at være i, og som er krydret med en tilpas mængde personlighed til, at det virker nærværende og hjemligt.

 

Det er jo “bare” det jeg gør, men der er så også det, der gør den store forskel, for dem jeg hjælper.

1½ time kan ændre alt

Gennem en god snak om, hvilker følelser hun havde, når hun var hjemme begyndte jeg at flytte lidt rundt på møblerne. De lette, altså – men det var nok.

Nye funktioner blev skabt med det, der allerede var og et par smukke stole, som stod til at ryge ud, fordi de var for store, blev “reddet” fordi de fik en plads, hvor de kom til deres ret. Og nu står rigtig smukt.

Vi gennemgik hvert rum, og lavede en plan for, hvad der med fordel kunne ændres, så det blev hyggeligt, rart og samtidig funktionelt.

Sådan en plan giver ro i maven. En ro, der skaber tryghed og tillid til, at det bliver godt. Og bedst af alt, så er det med til, at skabe følelsen af, at få et hjem.

Taknemmelighed er ordet

Når jeg kører fra sådan en dame, er jeg fuld af taknemmelighed. Taknemmelig for, at jeg kunne hjælpe hende med at finde sig tilrette i det hus, hun nu havde boet i det sidste års tid, uden at føle sig hjemme.

Taknemmelig for, at hun fandt mig så jeg kunne få lov til at hjælpe hende og give hende følelsen af at have et hjem, tilbage.

 

Ved hjælp af de ting hun allerede havde og var glad for, ved at flytte lidt rundt og gøre det synligt for hende, at der var muligheder i hendes hus. At det faktisk bliver rigtig godt, når hun stille og roligt tager trin for trin i den plan vi har lavet.

Et billede af din indretningsdesigner

 

 

Tak fordi du læste med

 

Anita Broberg-Jepsen
Indretningsdesigner & Stemningspilot

Vil du have et praj, når der er nyt på bloggen?

Så skriv dig op herunder 

Læs tidligere indlæg

Billedvæg før og efter

Nips & Nusseri hos Mona og Jens

At sætte fokus på at få de “sidste” ting godt på plads i din indretning er ligesom kronen på værket. Dét, der gør det hele færdigt – og giver dig følelsen af, at det er HELT rigtigt.

Læs mere »

En stormende hilsen

Nyhedsbrev-marts-2013/” Har du lyst til at læse IDE:SIGN´s nyhedsbrev for marts måned, så klik på linket her: http://us4.campaign-archive2.com/?u=e4609521a464002cd2f9eb29d&id=d7457c5422&e=2e84fd67d5 En stormende

Læs mere »
Anita's bland selv slik med mange farver

Bland selv slik

Bland selv slik er yderst populært. Det forstår jeg godt, for her kan du vælge lige præcis dét, du godt

Læs mere »