Her kan du se Anitas mission med indretning
Jeg viser dig hvordan du får et hjem, som alle i familien kan li' at være i og som fungerer i hverdagen

Må jeg få lov til at inspirere dig?

Hvordan gør hun?

Når du har bestemt dig for at få besøg af mig, så kommer det som oftest til at foregå sådan her:

  • Du får pr. mail at vide, hvordan du bedst forbereder dig til mit besøg.
  • Når jeg kommer, får vi en snak – evt. via en rundvisning i de rum vi skal kigge på
  • Herefter starter vi med det primære rum som du vil have idéer til.
  • Jeg kommer med idéer udfra de behov jeg har fået oplyst. Skal der justeres lidt i ønskerne, så gør vi det løbende. I en god dialog finder vi frem til en løsning som føles godt i maven.
  • Når jeg kører igen, står du tilbage med en “Køreplan” for din indretning. Du ved nu hvad du skal gøre, hvad du evt. skal købe og hvor du med fordel kan starte. Alt sammen noget der giver dig de bedste forudsætninger for at fuldføre dit indretningsprojekt.
  • Efterfølgende må du ringe/skrive til mig med korte spørgsmål. Det vil være uden omkostninger for dig.
  • Efter 1-3 måneder kontakter jeg dig for at høre, hvordan det går med projektet.

På 1½ time – som er startpakken til 1.999,- kan vi nå rigtig meget. Det er dog ikke altid nok, og så kan du bestille efterfølgende timer á 995,- Priserne er incl. moms

Kørsel er 300,- pr. time. Beregnes fra Krak.

3 ting du ikke vidste om Anita

Anita har - ligesom dig - nogle ting hun har en stor passion for:

- Tv-serien Matador
- En god sovs, gerne med fløde
- At sy tøj og være kreativ med farverne

Hyggelige omgivelser

At skabe et hjem der indgyder til ro og hygge gør menneskene harmoniske. Det giver mindre stressede situationer og mere overskud til at gøre det der beriger dig i livet.

Resultat af dit besøg, Anita?

Du får idéer og sparring på dit indretningsprojekt. Efter mit besøg har du en "køreplan" at gå frem efter. Du får lettere ved at finde de rigtige ting til din indreretning og gøre din indretning komplet.

“En løsning der var både flot og funktionel”

Anita lyttede til vores ønsker og behov til indretningen af vores stue. Hun kom med en løsning der var både flot og funktionel for alle i familien. Hun er en meget behagelig person at arbejde sammen med, og vi kan varmt anbefale hendes arbejde.
 
Janne & Preben, Vejle

“Anita så mulighederne i vores hjem”

Vi har været utrolig glade for Anitas professionelle overblik og evne til at se mulighederne i at indrette vores bolig. Specielt hvad angår farver i rummene, har det betydet meget for os, da det er så vigtigt for at man føler sig godt tilpas. Vi kan varmt anbefale at kontakte Anita hvis man ønsker hjælp til indretning af sin bolig.
 
Ann og Anders Hyldgaard
Grindsted

Få min e-bog om hygge

Tak fordi du kiggede forbi

Før du smutter...

...må jeg så forære dig min e-bog:

"7 tips, der gør dit hjem hyggeligt i en håndevending"

Skriv dig op i dag, og få e-bogen så snart du har bekræftet din mail. Efterfølgende sender jeg dig inspirerende nyt omkring indretning.
(der kan godt gå lidt tid, før bekræftelsesmailen kommer)
Få min e-bog om hygge

Tak fordi du kiggede forbi

Før du smutter...

...må jeg så forære dig min e-bog:

"7 tips, der gør dit hjem hyggeligt i en håndevending"

Skriv dig op i dag, og få e-bogen så snart du har bekræftet din mail. Efterfølgende sender jeg dig inspirerende nyt omkring indretning.
(der kan godt gå lidt tid, før bekræftelsesmailen kommer)