Når du har bestemt dig for at få besøg af mig, så kommer det som oftest til at foregå sådan her:

  • Du får pr. mail at vide, hvordan du bedst forbereder dig til mit besøg.
  • Når jeg kommer, får vi en snak – evt. via en rundvisning i de rum vi skal kigge på
  • Herefter starter vi med det primære rum som du vil have idéer til.
  • Jeg kommer med idéer udfra de behov jeg har fået oplyst. Skal der justeres lidt i ønskerne, så gør vi det løbende. I en god dialog finder vi frem til en løsning som føles godt i maven.
  • Når jeg kører igen, står du tilbage med en “Køreplan” for din indretning. Du ved nu hvad du skal gøre, hvad du evt. skal købe og hvor du med fordel kan starte. Alt sammen noget der giver dig de bedste forudsætninger for at fuldføre dit indretningsprojekt.

 

Startpakken på 1½ time

På 1½ time – som er startpakken til 2.999,- kan vi nå rigtig meget. Det er dog ikke altid nok, og så kan du – mens jeg er hos dig – bestille efterfølgende timer á 1.295,- (også halve timer) Priserne er inkl. moms

Kørsel er 500,- pr. time. Beregnes fra Google Maps.

 

Tilkøb til indretningsbesøg

Kan du allerede mærke, inden jeg kører, at du godt kunne få brug for hjælp og støtte undervejs i processen, så kan du få mit klippekort med 3 x 20 minutter for kun 500,- (normalpris 749,-)