Når du véd, at den du skal give noget vil knuselske at få hjælp til sin indretning 

Gi' et gavekort til indretning

Et gavekort giver modtageren mulighed for selv at vælge, hvilken form for hjælp til indretning der ønskes. Selvfølgelig skal det være indenfor det, der er muligt hos IDESIGN. 

Hos IDESIGN fås der hjælp til indretning enten via indretningskurser, klippekort til online hjælp eller til et indretningsbesøg i eget hjem. 

Klippekort

Her kan du få hjælp online ved at sende mig billeder og tegninger, som vi så taler sammen om i telefonen. 

Du kan hurtigt komme videre med dine projekter når vi har talt sammen. Du har 3 klip á 20 min. med mig i telefonen

Kurser

Det er muligt for dig at lære en masse om indretning via mine onlinekurser. 

Du kan vælge mellem specifikke Rum-kurser , de generelle kurser om nips, billeder, gardiner, farver, eller de mere grundlæggende (og større) kurser i indretning. 

besøg

Er du mere til, at jeg kommer til dig og hjælper med at se muligheder i dit hjem? Så du kan få det bedst mulige ud af det, så er det også en mulighed. 

Her har vi 1½ time sammen og får lavet en køreplan til dig, som du/I kan gå frem efter

Du bestemmer selv beløbet

Jeg gætter på, at du ofte har et bestemt beløb du skal give for (eller jer, hvis I er flere). Derfor er det også rart at kunne bestemme gavekortets størrelse selv. 

Det er muligt med mit fleksible gavekort til indretning.

Når du klikker på knappen med BESTIL GAVEKORT, så er det muligt at lave gavekort fra kr. 100,- og op.

Du kan printe eller maile

Når du har købt gavekort til indretning, så får du en kvittering på dit køb. 

Sammen med den får du gavekortet i PDF format til at printe ud, pakke fint og kreativt ind eller blot lægge i en kuvert. Det er A4 størrelse. 

Som du kan se på billedet her, kommer der til at stå beløbets størrelse og så en kode. Denne skal bruges, når gavekortet skal indløses. 

Når modtageren får gavekortet, så kan han eller hun scanne QR-koden og kommer dermed direkte ind på IDESIGN.dk. Her er det muligt at se, hvad gavekortet kan bruges til. 

Gavekort til indretning gælder i 3 år

Hvis gavekortet lyder på et stort beløb, så kan du bruge det ad flere omgange. Det kan sagtens være, at du først har brug for at indretningskursus. Sidenhen kan et klippekort med professionel sparring på dit indretningsprojekt være behovet. 

 

Giv et tilskud til et indretningsbesøg

Er ønsket at få besøg af mig, så er gavekort til indretning også en mulighed for at give et tilskud hertil. Når jeg har været på besøg og efterfølgende sender faktura, så fratrækkes beløbet fra Gavekortet.  

Et billede af din indretningsdesigner

Anita Broberg-Jepsen
Indretningsdesigner

 

Du er i gode hænder

Jeg har 21 års erfaring som selvstændig indretningsdesigner – og 6 år før det har jeg også arbejdet med indretning samt interiør. 

Det er en fornøjelse at få lov til at guide mennesker i at blive mere glade for deres hjem, og samtidig mærke at de vokser med, at de sagtens selv kan føre ting ud i livet, når blot de bliver vejledt med kyndig hånd.

Alting bliver lettere, når der er en konkret plan at gå frem efter og idéerne lader kreativiteten spire. 

 

Har du brug for en snak?

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til mig, hvis du har en indretningsudfordring du ikke helt ved, hvordan du skal tackle. 

Jeg tager gerne en uforpligtende snak med dig – finde min mail og nr. her: Kontakt Anita