Et Make-over besøg i dit hjem kan være det, der skal til, for at du føler, at “der sker noget nyt” men uden at du behøver investere i en masse nye ting eller møbler. Som udgangspunkt skal vi bruge det, du allerede har, blot på en ny måde.

Når du har alle de store ting på plads i dit hjem, så er der stadig alt “småtteriet” som nogle vil kalde det. Det er dét, som måske ikke virker så betydningsfuldt, men det er faktisk dét, der er med til, at sætte prikken over i’et i din indretning.

Små ting - stor effekt

 Små ting har stor effekt, og det kan være med til at give dig den fulde oplevelse af stemningen i dit hjem. Og jo, det betyder noget, hvordan billederne hænger i forhold til hinanden og til dine møbler. Det betyder noget, hvad der står på din reol, og hvordan det står. Jeg ved, at det kan lyde skørt, men 5 cm. til højre eller venstre kan have så stor en betydning, at du tror det er løgn.
Lidt mørk stue, som ikke virker så imødekommende

Dét her, får vi styr på

På et Make-over besøg kigger vi overordnet på det små ting som er nemme at ændre så som billeder, nips, småmøbler, stole, lamper m.v. Dog kan vi også flytte rundt på enkelte møbler, hvis det er dét, der vil være godt for helheden. 

Make-over besøg
1½ times opfølgning på indretningsbesøg
kr 1999,- + kørsel 500,-/time
  • Vi gennemgår dit hjem rum for rum
  • Omgående justering af "småtterier"
  • Opfølgning på dine tidligere opgaver

Make-over besøg

Første besøg i dit hjem 1½ time
kr 2999,- + kørsel 500,-/time
  • 1½ times gennemgang af hele dit hjem
  • Idéer og sparring på dine udfordringer
  • Omgående justeringer af "småtterier"

Min garanti til dig

Jeg garanterer dig, at du får en oplevelse som du sent vil glemme. Oplevelsen af at mærke, at du, ved at bruge dine egne ting, får nogle helt konkrete forandringstips, som kan implementeres med det samme. 

Jeg vil gerne bevise det, og derfor kan du bestille mig til at gøre det – sammen med dig – i dit hjem. Så får vi styr på det

Forskellen på 
indretningsbesøg og Make-over besøg

Jeg vil lige kort ridse forskellen op her, da jeg er klar over, at det kan virke lidt forvirrende. 

Indretningsbesøg

Her går vi i dybden med rummet. Taler om farver, møblering, valg af evt. lofter, gardiner, gulve mv. Vi kan også godt nå lidt omkring ophængning af billeder, hylder m.v. men typisk er fokus koncentreret om et enkelt rum eller to (der kan altid tilkøbes mere tid, så vi når mere)

Make-over besøg

Vi kigger på de “lette” ting som billeder, småmøbler, nips, vindueskarme, hvad der står på din reol, skænke m.v. Alt det, som er nemt at flytte rundt på, og vi kan typisk nå igennem mange rum med disse finjusteringer i løbet af 1½ time

Skriv til mig herunder, hvis du vil bestille en make-over – eller hvis du har nogle spørgsmål.
Så ringer vi sammen og får styr på dem.

Et billede af din indretningsdesigner

Vi tales ved

De bedste hilsner

Anita
Indretningsdesigner & Stemningspilot