Dit hjem, bliver først personligt i det øjeblik, du tilfører det noget, der siger noget om dig.

Om det er et arvestykke fra faster Oda, et billede du har fundet på en ferie, en maske fra dit sabbatår i Afrika eller noget helt andet, som har betydning for dig, er ikke afgørende. Det vigtige er, at det er  noget du glædes over at kunne se på hver dag og som bidrager med noget positivt til dit liv.

Det vil altid være forskelligt, hvad vi hver især tillægger personlige værdier. Fordi vi er mennesker og er forskellige på alle mulige måder. Det er dét, der gør indretningen interessant.

Du bestemmer...

Et personligt hjem er også et hjem, hvor du har bestemt, eller været med til at bestemme, hvad det skal indeholde. Hvilket gulv der skal være, vægfarver, lofter, møbler, billeder, nips m.v. Når du selv har været ind over alle de valg, tager du nemlig lettere ejerskab over dit hjem, hvilket resulterer i, at du også bliver mere stolt af det.

Og dét er der, vi skal hen.

Dér, hvor du tænker: "Yes, dét er mit hjem". For så ved jeg, at du er kommet nærmere det, at få mere energi og overskud i din hverdag. Til at lave lige præcis dét, der beriger dig allermest.
Et billede af din indretningsdesigner
Anita Broberg-Jepsen
Indretningsdesigner & Stemningspilot

Lyder det som en god plan? Som du gerne vil have?
Og har du brug for hjælp til at få planen lavet?

Så er jeg ikke længere væk, end en mail eller et opkald.

Se det som en investering i dig selv

Din investering i et besøg af mig koster dig 2.999,- inkl. moms for 1½ times sparring på din indretning + kørsel 500,-/timen. Har du brug for ekstra timer i forlængelse af besøget, kan det også lade sig gøre. 

Ved besøget får du en “køreplan” for, hvad du med fordel kan ændre i dit hjem – og i hvilken rækkefølge. Det giver dig ro og overblik – og på den måde bliver det hele lettere at se en ende på.

Spørgsmål undervejs i processen

Vil du gerne have en livline til mig undervejs i dit projekt, så er det selvfølgelig også en mulighed. 

Som indretningskunde hos mig får du tilbudt et klippekort til specialpris, så du efterfølgende har en time – helt eller delt op i 3 – til at få min hjælp, når du har brug for det. 

Det skaber tryghed for dig. 

Skrive til mig i formularen herunder, så kontakter jeg dig.