klodser med ABC - til dig der bor med børn
“Indretning med børn i hjemmet vendes ofte lidt på hovedet. Børnene skal have plads, og samtidig skal det også være praktisk og funktionelt i hverdagen.
Også gerne smukt.”

 

Til dig der…

  • (på den gode måde) har fået dit hjem fyldt med børn og alt hvad dertil hører af legetøj, bamser, racerbaner, tøj og sko i store mængder. Og som stadig gerne vil have et smukt hjem, du vil være stolt af at vise frem
  • er udfordret på at få kabalen til at gå op i forhold til at få en funktionel indretning med plads til børnene, og samtidig skabe dit drømmehjem
  • har børn der “pludselig” er blevet større, og indretningen af hjemmet kræver noget andet end tidligere
  • bor med teenagere som også har behov for nye vinkler på deres indretning samt en opgradering af jeres fælles opholdsrum
  • har en familie med sammenbragte børn, hvor både værelser og fællesrum skal passe til jer alle. Og hvor alle kvadratmeter bliver udnyttet optimalt.

 

Indretning med børn kan blive virkelig godt

Vælger du at benytte dig af Vi-bor-med-børn løsningen, kan du være sikker på at få kyndig råd og vejledning til at indrette dit hjem, så det fungerer. Og ikke bare ser pænt ud.

Hvad enten du bor stort eller småt, er det givtigt at få nye øjne på dit hjem. Få sat ord på dine indretningsudfordringer og fundet løsninger på disse, som ikke behøver flænse din bankkonto. I virkeligheden kan det være, at en stor del af det du har, kan bruges, blot på en ny måde.

 

Se nye muligheder

Mange gange handler det om, at der skal “opdages” nye muligheder i hjemmet. Muligheder som bliver slørede af, at du kender dit hjem så godt (eller har dit hoved fyldt af alt mulig andet), at det nærmest er umuligt at se. 

Du vil opleve, at selv små tips og idéer kan forandre både stemning og funktion i dine rum, samt sætte god fokus på vaner og mønstre. Jeg hjælper dig med at få det hele til at gå op i en højere enhed, samtidig med at dit hjem forbliver personligt og rart at være i. 

 

Indretnings-pakke til hjem med børn

  • 1½ times Indretningssnak hjemme hos dig/jer
  • Håndtegnede skitser der viser idéerne
  • Koder til diverse farver i hjemmet
  • Links til relevant interiør

Kr. 2.999,-

+ kørsel 500,-/timen

Tilbage til forsiden af IDESIGN.dk

Lyt til podcasten med livsfaser her