Farvekurset

- få et drønhyggeligt hjem, med de rigtige (og hyggelige) farver

Farvekurset - lille billede

Har du nogensinde haft det sådan her:

Og er bare blevet endnu mere forvirret når du har søgt inspiration i boligblade og på nettet…

Må jeg så give dig et farverigt pust?

Og en masse mere inspiration, der får dig igang med at tænke kreativt med farver i dit hjem. 

Ord og billeder giver forståelse

Når du får sat både ord og billeder på dét med farver, så vil du opdage, at det bliver lettere for dig at se, hvad du skal gøre i dit eget hjem, for at få det til at fungere og være præcis sådan, som du går og drømmer om. 

Sammen med al den viden du får, så er jeg også sikker på, at du får mindst én idé som du kan udføre med det samme du har set videoerne. Meget vil nemlig være små finjusteringer, men ligsom fininstilling af motoren kan have afgørende betydning for, hvordan en speedwaycykel kører, så kan de små justeringer også være det der gør, at du får den stue du altid har drømt om. 

Og måske endda med det du har derhjemme i forvejen. 

Din investering i viden om farver er 299,-

og jeg ved, at du vil synes det er meget mere værd, fordi du slipper for at lave fejlkøb med både det ene og det andet til dit hjem. 

Så på den måde kan man sige, at du faktisk sparer penge. 

Når du fx køber...

og får mange af de ting, du har i forvejen, til at få nyt liv (helt uden ekstra omkostninger). Det er nemlig lettere, når du ved, hvad du skal supplere det med, for at få det fremhævet

Hvorfor kan du lære mig det, Anita?

Et billede af din indretningsdesigner

Siden 2003 har jeg arbejdet med indretning i private hjem. Arbejdet med at skabe stemninger, ro, harmoni og balance i rum.

Du véd, den der stemning man bare kan mærke, når den er rigtig. Men som kan være svær at sætte ord på. 

Det har blandt andet rigtig meget med farver at gøre (og de behøver ikke være kraftige) og derfor vil jeg gerne påtage mig at lære dig noget om farver. 

Så du får en brugbar og vigtig viden, der gør det lettere for dig at skabe den rette stemning i et rum. Så du føler dig godt til pas – og jeg gætter også på, at du bliver mere stolt af dig selv, når du selv kan gøre det. 

 

Hvis ikke du skal investere 299,- i Farvekurset...

- så kunne du fx bruge pengene på:

Det er ene og alene dig der kan mærke, hvad det er du skal investere i. Hvad du vil få mest ud af i din hverdag.

Én ting er helt sikkert – at der går ikke lang tid, før du har tjent de 299,- ind, når du fremover undgår fejlkøb, som alligevel ikke passer til dit hjem.

IDESIGN logo i hvidt