Har du nogensinde tænkt sådan her:

Hvis det er sådan du har det (eller bare noget derhen ad) så kan jeg godt forstå, at du søger efter noget, der kan løse det for dig. 

Det fortjener du. 
Virkelig. 

Hvad hvis du kunne få det her:

Lyder det som noget du kunne have lyst til? 

Og hvad hvis jeg oven i købet fortæller dig, at du vil få meget lettere ved at vide, hvad du vil skulle investere i (hvis altså en investering er løsningen for dig) så du køber dét der virker – første gang? 

Hvad indeholder sådan et kursus så?

Jeg helt sikker på, at du vil få en masse aha-oplevelser i Kurset: Runde former i din indretning.

Simpelthen fordi det indeholder en masse viden du garanteret ikke har gjort brug af endnu (måske ved du det godt, når du hører det) og derfor fungerer din indretning ikke optimalt. 

Helt konkret kommer du igennem 4 "runder"

Runde 1 - guld

Rundt på gulvet

Den runde form på gulvene kan bruges til at opnå et mere blødt udtryk i dine rum. Det får du en masse at vide om i videoen hvor du også bliver “fodret” med visuelle indtryk.

Runde 2 - guld

Rundt på dine vægge

Dine vægge kan fremstå spændende og anderledes ved at benytte den runde form her. Hvordan du helt præcis kan gøre det, viser og fortæller jeg dig i videoen. 

Bordet rundt

Møbler med runde former har en positiv indflydelse på det naturlige flow i dit hjem. Det får du meget mere at vide om i dette modul.

Runde 4 - guld

Rundt om lyset

Dine lamper og belysning er også et sted hvor du kan arbejde med den runde form, og derfor skal vi selvfølgelig også lige “runde” det. 

Altså...

Du får 4 lærerige videoer som fortæller hvordan (og hvorfor)

Derudover
får du E-bogen:

Runde former i din indretning

Pil IDESIGN

Som supplerer videoerne, og her kan du tage dine egne notater til videoerne, så du er klar til at lægge en plan for din indretning. 

Rosafarvede blomster på et rundt hvidt bord

Du kan bruge din viden om de runde former i alle rum i dit hjem. Faktisk tror jeg du vil forbavses over, hvor meget det kan betyde for rummets stemning og funktion.

Din investering i kurset er:

Kr. 299,-

Se kurset
når du vil

Kurset ligger online på en platform, og du kan se det lige når det passer ind i din dag. 


Adgang for altid

Du har evigheds adgang til kurset. Vælger jeg at flytte det, så får du selvfølgelig besked. 


Det fås
billigere

Skriv dig op til at modtage mit inspirationsbrev, bliver du tilbudt kurset 
til kun 100,-

Et billede af din indretningsdesigner

Hvem skal lære dig alt det?

Det skal jeg, og mit navn er Anita. 
Jeg er indretningsdesigner og stemningspilot, og jeg har siden 2003 været selvstændig og hjulpet mennesker med deres indretning.

At se muligheder i dét der er, genbruge hvad der genbruges kan og med god og effektiv viden optimere rum, er min store passion.  

Rund læring om dine omgivelser

Jeg glæder mig til at inspirere dig til at gøre noget i dit hjem. Kurset her er en god måde at blive bevidst om, at det ikke kun handler om at købe nyt, men at bruge det der er på en anden måde. 

Jeg håber ikke du bliver helt rundtosset af kurset, men derimod begynder at tænke ud af den firkantede boks, som rum godt kan være.