“Du er alene – af den ene eller anden grund – og skal finde ud af at skabe et hjem, der passer til dig, og som gør dig tryg.”

 

Til dig der…

  • på grund af skilsmisse, er blevet alene og som mangler en tryg og rar base at navigere ud fra – for dig selv og dine evt. børn
  • er selvvalgt alene, og savner et hjem der “giver en krammer” og skaber varme og nærvær i sig selv
  • grundet sygdom eller ulykke er blevet alene, og som ikke alene bakser med sorgen men også med, at dit hjem stadig føles som VORES. Med stor respekt kan vi sammen forvandle det til DIT fremtidige hjem
  • har boet alene i flere år (og trives med det), men som aldrig har fået de sidste detaljer på plads, så dit hjem føles HELT rigtigt at komme hjem til
  • aktivt har fokus på, at dit hjem betyder meget for, hvordan du trives, og kan navigere i din (måske travle) hverdag

 

Alle hjem kan blive hyggelige

At bo alene kan være en udfordring i sig selv. Hvad enten du selv har valgt det, eller skæbnen har bestemt det for dig. Ved at bruge indretningen konstruktivt, kan der skabes hygge, varme, nærvær og personlighed i dit hjem.

Hvis du har lyst, så gør vi det – som udgangspunkt – med de ting, du allerede har. Jeg er sikker på, at du vil blive overrasket over, hvordan dine ting kan få nyt liv i dit hjem.

Det giver værdi at genbruge

Det er både godt for miljøet og dejligt at genbruge ting med affektionsværdi for dig.

Tryghed og tillid kan mærkes i farver og den måde dine møbler placeres på. Derfor kan indretningen bidrage endnu mere til din daglige trivsel, end du måske lige er klar over. Det handler om bevidsthed om, hvad du skal gøre, og her er det jeg hjælper dig.

At have en sparringspartner

Når du bor alene, har du ikke umiddelbart nogen at drøfte din indretning med. Beslutninger kan være svære at tage, hvis du er usikker på, om det er det rette. Og det kan resultere i irriterende fejlkøb.

I mig har du en uvildig sparringspartner, som kun vil dig det bedste og dét, der passer til dine behov.

Du er aldrig helt Alene-hjemme

Når jeg er taget hjem, så har du stadig mulighed for at få min hjælp. Som kunde hos IDESIGN får du mit klippekort til specialpris (500,-) og kan ringe og få hjælp, når du har behov for det. 

Vi finder ud af det sammen. Har du spørgsmål om din indretning og hjælp hertil som du gerne vil have vendt, så ring endelig til mig på 6068 5575. Så får vi en snak om det.

Indretnings-pakke - Alene hjemme

  • 1½ times Indretningssnak hjemme hos dig
  • Håndtegnede skitser der viser idéerne til indretning af det nye
  • Koder til evt. farver i hjemmet
  • Links til relevant interiør

Kr. 2.999,-

+ kørsel 500,-/timen

Tilkøb til indretningsbesøg

Ekstra timer – afregnes pr. halve time

Kr. 1.295,-

Pr. ekstra time i forbindelse med indretningsbesøg

Ønsker du hjælp til køb af nye møbler?

Jeg tager gerne med dig ud i møbelforretningerne og ser på møbler. Det handler om at du er tryg, og hvis du gerne vil have mig med her, så finder vi ud af det. På den måde er du sikker på, at du får det hele til at passe til det, du allerede har i dit hjem. 

Lyt til podcasten om Livsfaser her