Det betyder meget for mig, at mine referencer er autentiske og skrevet af rigtige kunder, der har benyttet sig af min ekspertise. På den måde kan du meget bedre danne dig et billede af, om du tror at jeg kan hjælpe dig.

Jeg respekterer også, hvis de kun vil underskrives med deres fornavn, da jeg ved, at det er meget privat at sætte sit fulde navn under, selvom man virkelig mener det man skriver. 

Herunder kan du læse et udpluk af mine mange kunders udtalelser…god fornøjelse.

 

Hold da helt fast for en positiv oplevelse

Vi vidste ikke helt hvad vi skulle forvente, da vi havde aftalt at få besøg af Anita fra IDESIGN.

Men hold nu fast. Vi har fået et helt nyt syn på vores bolig. Vi har fået nogle redskaber, der på en nem og enkel måde gør vores bolig helt anderledes vores og dejlig at være i. Vores bolig er meget mere vores hjem nu.

Anita har en fantastisk evne til at mærke os og vores bolig. Vi gennemgik vores bolig rum for rum, og Anita viste os helt enkle ting, som vi kan ændre for at få de enkelte rum til at virke bedre for os.

Anita har en rigtig god og let forståelig måde at forklare principperne for indretning, så vi står tilbage med helt konkrete løsningsforslag, der er lige til at gå i gang med. Vi er topmotiverede til at lave de små ændringer, der gør vores bolig til vores helt rigtige hjem.

Vores hjem er vores “helle”, det er stedet hvor vi føler os trygge og hvor vi lader op.

Hvis du endnu ikke har prøvet at få din bolig gennemgået sammen med Anita, så vil jeg varmt anbefale dig at lave en aftale med Anita. Jeg er sikker på, at du også vil opleve, at din bolig bliver meget mere dit hjem, når du har haft Anita på besøg.

Heidi og Bernt 

Anita involverede manden i huset

“En af de ting vi satte stor pris på, var Anita involver manden i huset. Hendes evne til at tænke vores eksisterende møbler og pynteting ind i løsningen. Samt ny vinkel til farver på væggene.

Da Anita efter halvanden time gik ud af døren, havde vi masse energi og inspiration indretning af vores nye hjem.

Vi kan varmt anbefale Anita til dit indretningsprojekt.”

Diana & Jørgen

Fantastisk løsning fra stort hus til lille lejlighed

“Fantastisk online samarbejde med Anita gennem tegninger og videoer

Jeg fik hjælp til at gå fra et 5-værelses hus på 144m2 til 2-værelses lejlighed på 75m2 med plads til alle funktioner i min meget mindre lejlighed. 

En lækker løsning på åbent køkken, hvor der er plads til at være kreativ og lave mad til alle mine gæster, og inspiration til farver på væggene, billeder og udsmykning, så mit nye hjem hænger sammen på fineste vis, og jeg kan mærke mig selv her.”

Connie

Seks års frustration blev ordnet på 1½ time

“Efter seks års forgæves forsøg på at skabe en simpel, sammenhængende og hyggelig vinkelstue i vores 70’er-hus, kontaktede vi Anita for at få professionel hjælp

På 1½ time formåede Anita ved hjælp af simple greb (alt er nemt, når man ved hvordan, man gør) at skabe præcis den fornemmelse vi har drømt om, men ikke vidste, hvordan vi skulle ramme. 

Anita lyttede først til vores snak om drømme og overvejelser, spurgte lidt ind til forskellige detaljer og observerede lokalet. Efter lidt tid startede fyrværkeriet så.
Sofaen blev rykket, tæpper trukket rundt og andet inventar omplaceret

Én af de ting vi satte stor pris på, var Anitas evne til at tænke vores eksisterende møbler og pynteting ind i løsningen. Vi har ikke udskiftet en eneste ting, og selvom sofaen stadig er træt og udskiftningsmoden, har den fået nyt liv på grund af den nye indretning og farver på væggene. 

Da Anita efter halvanden time gik ud af døren, havde vi ikke bare en plan for stuens udseende. Anita havde i samme omgang pustet en masse energi og inspiration ind i stuen, så allerede dagen efter var der indkøbt maling og sat gang i projektet

Vi kan varmt anbefale Anita til dit indretningsprojekt. Hun er knivskarp og på samme måde utrolig behagelig at arbejde med.”

Britta & Kim

Professionel gennemgang af min stue

“Fantastisk service og en helt igennem professionel gennemgang af min stue.
Jeg har taget farvekurset som er et fantastisk redskab til alle mine rum.

Helt sikker pengene og tiden værd”

Lene

Fantastisk - tak

“Vi valgte at tømme huset for møbler, fjerne det gamle gulv, male over alt, nyt gulv og nye møbler.

Men før vi satte det hele på plads, så kontaktede vi Anita, så hun kunne lege med indretningen og farvejustering på et par væge.

Vi havde aldrig troet at huset kunne udtrykke så meget balance, det er helt fantastisk. Der er ro straks vi kommer i stuen og vi føler os velkommen i køkkenet.”


“Tak Anita – du har gjort det fantastisk.”

Flemming

Virkelig inspirerende - flere gange

“Vi har haft flere inspirerende og positive besøg af Anita gennem årene. 

Har bl.a. hjulpet os med valg af møbler – køkkenindretning – gulve og sidst ideer til renovering af badeværelser. Anita er fantastisk til at se muligheder som tillige er praktiske – uden det behøver at koste en formue. Vi har oplevet, hvor meget farver betyder for stemningen i rummene. 

Anita har gjort vores stue mere hyggelig ved blot at flytte rundt på eksisterende ting. 
Vi kan varmt anbefale at få besøg af Anita.”

Signe og Erik
Jelling

Jeg fik hjælp første gang i 2007

“Jeg har haft besøg af Anita flere gange gennem årene, første gang i 2007, ligesom jeg også har fået hjælp via telefon og e-mail.

Hendes evner til at se “problempunkterne” i min indretning, og komme med de rigtige løsningsforslag er uovertrufne. Hjælp fra Anita kan kun anbefales.”

Hanne Thomsen

Vi har aldrig fortrudt et øjeblik

“Hvorfor det??? Dels kunne vi aldrig selv have fundet ud af at placere vore møbler på denne måde, som hun foreslog, dels ville vi ikke have valgt de farver der blev foreslået og dels ville vi have haft svært ved at se de muligheder for omrokering og flytten rundt som blev foreslået.

Vi har gennem dette fået et hus med en indretning og en harmoni, i farver, møbler og indretning, som vi ikke har haft før. Vi føler os godt tilpas i huset og har det begge to rigtig rart, med alle de ting, vi har ændret.”

Solvejg Jepsen & John Madsen
Esbjerg

Min varmeste anbefaling

Har fået hjælp til at finde “den røde tråd” i min indretning. Anita er eminent til at komme med “guldkorn”, der binder det hele sammen, også uden at økonomien lider under det.

Kan varmt anbefale at få besøg af Anita.

Ina Bøgedal

En besparelse for pengepungen

“Med sine uddybende forklaringer fik hun os til at se på vores hjem på en anden måde – se mulighederne.

Besøget var meget inspirerende, virkelig en fornøjelse – og en besparelse for pengepungen.”

Inger & Ejner Nielsen
Billund

Anita spottede det reelle problem

“Efter at have boet i vores hjem i 2 år, var vi aldrig rigtigt kommet på plads i vores stue og køkkenalrum. Især stuen irriterede os, da fjernsynet og alt ledningsvirvaret tiltrak al opmærksomhed uanset hvilket af de 2 rum vi opholdt os i. Vi havde forsøgt med flere forskellige møbler og billeder, men kunne ikke finde noget der overordnet gav mening. Det var hele tiden små ting vi arbejdede i, som ikke kunne løse det overordnede problem.

Da Anita kom hjem til os, begyndte hun i køkkenalrummet i stedet for i stuen, som var det der irriterede os mest. Men sammenhængen skulle på plads først. Det var reelt små ting, der skulle til.

Men de var tænkt ind i sammenhængen mellem de 2 rum. Drej spisebordet, flyt rundt på nogle af de eksisterende billeder og møbler. Problemet var slet ikke der hvor vi troede det var, og pludselig kunne vi undgå elektrikeren og maleren, som vi, til at begynde med, troede skulle være vores redningsmænd.

Under besøget begyndte vi at rykke rundt på møblerne, og inden hun kørte kunne vi allerede se sammenhængen. Anita formåede at få rigtigt meget ud af vores eksisterende møbler, og vi endte med at spare håndværkerne og kun investere i nogle ganske få ting som lige kunne give den sidste varme og hygge.

Det var en super god oplevelse. Vi ville ønske vi havde taget fat i hende noget før.”

Charlotte & Stig
Vejle

Professionel og hjertevarm indretning

Anita gav en super vejledning til indretning af vores stue. Hun var i stand til hurtigt at spore sig ind på vores personligheder og behov, og derud fra give kompetent vejledning til hvordan vi kan gøre stuen mere hyggelig ud fra vores eksisterende møbler, så det ikke koster os en formue.

Jeg er imponeret over hendes evne til at finde kreative og personlige løsninger indenfor de muligheder, vi har.

Pia Gasberg

“Anita så mulighederne i vores hjem

“Vi har været utrolig glade for Anitas professionelle overblik og evne til at se mulighederne i at indrette vores bolig. Specielt hvad angår farver i rummene, har det betydet meget for os, da det er så vigtigt for at man føler sig godt tilpas.

Vi kan varmt anbefale at kontakte Anita hvis man ønsker hjælp til indretning af sin bolig.”

Ann & Anders Hyldgaard
Grindsted

“Vi tog den rigtige beslutning, da vi fulgte Anitas forslag

“Vi valgte at følge Anitas forslag til farver i alle rum, ligesom alle de øvrige forslag blev fulgt punktlig, selv om vi ikke i første omgang fandt farvevalget helt efter det, vi havde forestillet os. Efterfølgende kan vi konkludere, at det var rigtig godt vi tog den beslutning.

Vi bliver mere og mere glade for Anitas valg, og mange der kommer i huset er begejstrede for resultatet.”

Zennia & Hans
Jelling

Du lytter, til det vi siger

“Det gode ved din måde at arbejde på er, at du lytter til det, vi siger, – og forsøger at bruge/genbruge de møbler/ting, vi ikke ønsker at skille os af med.

Der var, for os, mange ting at forholde os til under dit besøg, – så det var rigtig godt, at du lavede tegninger, vi kunne arbejde videre ud fra.”

Jens & Bettina

Et rigtig godt valg og virkelig en vidunderlig oplevelse

“I min søgen efter en indretningsarkitekt fik jeg bl.a kontakt til Anita Broberg-Jepsen, som påtog sig opgaven med at hjælpe min svigermor på 86 år med at få indrettet et rum til en kombineret spisestuen/soverum.

Jeg har en ret god intuition og var sikker på at jeg havde valgt den rigtige til opgaven ud af dem, jeg havde haft kontakt til, hvilket viste sig at holde stik.

Vi var meget spændte på at finde ud af, hvad Anita havde af forslag, og hvordan det ville være, at have hende på besøg. Vi var vidt omkring ang. tanker, ønsker og ideer og det var en spændende proces, hvor Anita var lyttende og god til at møde min svigermor, der hvor hun var.

Og på magisk vis faldt alle brikkerne på plads, rummets indretning tog form og det hele føltes rigtigt. Rummet ville blive funktionelt og samtidig hyggeligt og det vigtigste var, at min svigermor var glad og fyldt af energi og mod på det hele. Anita lavede tegninger hvor alt var tegnet ind, farveforslag til væggene, forslag til belysning, hyggeting, planter m.m.

Anita havde en dyb respekt for min svigermors gamle møbler, hvoraf de vigtigste, på smukkeste vis, blev anvendt i den nye indretning.

Vi vil give Anita de allerbedste anbefalinger for hun kan sørme udrette mirakler – også i ældre menneskers hjem.”

Ellen Bech & Elise Bech

En løsning der var både flot og funktionel

“Anita lyttede til vores ønsker og behov til indretningen af vores stue. Hun kom med en løsning der var både flot og funktionel for alle i familien. Hun er en meget behagelig person at arbejde sammen med, og vi kan varmt anbefale hendes arbejde.”

Janne & Preben
Vejle

Problemet løst på ingen tid

“Anita har været en rigtig god inspiration til indretningen af vores stue.

Vi var selv kørt fast i indretningen, men for Anita var problemet løst på ingen tid.

Tusinde tak for inspirationen, Anita”

Retha & Henrik
Billund

Fuld valuta for pengene

“Tak for en god oplevelse. Jeg har fået fuld valuta for pengene.

Jeg plejer at mene at jeg har godt styr på indretning, men du lærte mig helt nye ting – TAK”

Anne Busch

Hun foreslår de ting, man ikke selv kommer på

“Det har været en fornøjelse af have besøg af Anita og hendes sans for indretning, hygge og detaljer.
 
Efter hendes besøg får man tankerne ”tunet” ind på, at indretning er langt mere end blot placering af møbler.
 
Hun foreslår de ting man ikke selv kommer på, og får én til at se på rummet på en nye måde! Jeg har nu en mat-rosa farve på væggen – smukt!! 🙂

Heidi
Vejle

Overkommelige forslag

“Alle forslagene var overkommelige, både at føre ud i virkeligheden og også økonomisk. Vi har fået nogle dejlig rum, som har skabt en helhed og ro.

Vi havde en positiv oplevelse som vi ikke vil tøve med at benytte én gang til.”

Brit Vestergaard
Brande

Vi fandt den røde tråd sammen med Anita

“Vi er utrolig glade for Anitas professionelle hjælp som gav os “en rød tråd” at gå frem efter og som nu har givet os en mere harmonisk indretning.

Vi har oplevet en usædvanlig god service, hvor Anita på en professionel måde har formået at gå ud over sin egen personlige smag til fordel for vores.”

Flemming Julsgaard & Mona Kristiansen
Brande