En tryg og rar stemning med varme og nærvær

Har du det sådan her:

Jeg har lavet dette mini-kursus til dig...

MINI-kursus betyder...

…at du får indsigt i forskellige ting, du med fordel kan gøre i din stue. Man kan sige, at det lidt er overfladen vi arbejder i. Jeg har lavet det sådan, at du nemt kan få et indtryk af, hvad du kan gøre for at forandre noget. 

Hurtigt
Forholdsvis nemt
Uden en masse omkostninger

Du skal bare prøve det af og mærke, at du godt kan ændre både stemning og oplevelsen af at komme ind i din stue. Det er nemlig bevidstheden der er en rigtig stor ting her, og det finder du ud af. 

Sammen med alle de små tips og tricks du vil kunne lave med det samme. 

Når du har gennemgået mini-kurset
er du bl.a. blevet klogere på:

Helt konkret, så får du det her:

Derudover får du 4 BONUSSER

De mest almindelige spørgsmål omkring mini-kurset

Ja, det garanterer jeg dig for. Jeg har lavet kurset sådan, at du får læringsvideoer hvor jeg forklarer og viser dig, hvad jeg mener. Det er lige til at gå i gang med. Enkelte steder er der nogle PDF’er du kan lade dig inspirere af.

Nej, det gør det ikke – eller jo, du skal ønske at ville skabe en forandring i din stue, men jeg gætter på, at det også er derfor du er landet på min side. Det hele bliver forklaret, så du selv kan arbejde videre derfra. 

Der er ca. 1½ times videoundervisning. Det er opdelt i kategorier, så ingen video er mere end max. 15. minutter. Det betyder, at du kan tage en lille del ad gangen, og dermed komme i mål med det hele – stille og roligt. Lige præcis i dét tempo, der passer dig. 

Alt efter hvor hurtigt du går i gang, vil du kunne se resultater straks du begynder at arbejde med dét, jeg fortæller om i læringsvideoerne. Du vil altså sige, at det er ret hurtigt. 

Jeg tager som sådan ikke udgangspunkt i en bestemt stil i mini-kurset. Det er mere de generelle ting du kan gøre, så uanset om du bor minimalistisk, med fransk landstil eller noget helt andet, så vil du have stor glæde af mini-kurset. 

Nej, du har adgang for altid, så tag det i det tempo du har tid til. Dog vil jeg anbefale, at du får set det (i hvert fald første gang) snart, for når du har truffet beslutningen om at gøre noget, så er du virkelig klar på, at der skal ske noget. Bare et tip.

Din investering i at få styr på din stue er:

Kr. 297,-

Det er faktisk mindre end det vil koste at sende 2 voksne i biffen med popcorn og sodavand
– og det får du jo ikke styr på din stue af, vel?

Et billede af din indretningsdesigner

Anita Broberg-Jepsen
Indretningsdesigner & Stemningspilot

Jeg glæder mig til at inspirere dig

Siden januar 2003 har jeg hjulpet mennesker med at blive mere glade for deres hjem, ved at sætte fokus på deres indretning. Det betyder virkelig meget, at du trives i dit hjem, og er både glad for det og stolt af det. 

Mini-kurset er et virkelig godt sted at starte, hvis du vil videre med indretningen af din stue. 

At få taget action, som du har gjort med dette mini-kursus og komme i gang, er ofte startskuddet til at noget nyt kan ske. 

Tillykke med, at du er kommet så langt! 

En sidste ting - eller 3

som jeg synes du lige skal tænke over, også vil ske, når du tager mini-kurset

Bliv mere glad og stolt

Forestil dig, at du fremover vil kunne gå ind i din stue med stolthed, og glædes over, at den nu er meget mere indbydende og spændende – fordi den fungerer.

Mærk letheden

Når en ting, som indretningen af din stue har været noget, der har hængt lidt i luften og som ikke rigtig har kunnet “knækkes”, så vil det udløse en lethed, når det nu endelig virker.

Få mod på mere

Succesoplevelser giver blod på tanden, og du vil opleve, at du måske får lyst til at afprøve noget af det fra mini-kurset i andre rum i dit hjem. Det spreder god energi til hele hjemmet.