I forlængelse af sidste indlæg omkring badeværelser der kunne piftes op, kom jeg i tanke om, at mange – ligesom jeg – sikkert har et yndlings-badeforhæng. Et der bare passer perfekt til badeværelset, til håndklæderne og måske endda til gardinerne. Det er med til at skabe den perfekte helhed.

Nu er det sådan, at et badeforhæng ikke holder evigt. En stor synder her er ofte, at det bliver jordslået,  og hvor er det bare ærgeligt, hvis det skal være dét, der tager livet af det.

Har man haft et badeforhæng som er blevet jordslået ved man, at der ikke er noget sæbe der kan tage det, og ofte har jeg oplevet kunder der har smidt forhænget væk, fordi det var blevet grimt.

Et godt tip

For mange år tilbage fik jeg af min tekstillærer et godt tip til at fjerne jorslåethed. Praktisk talt vist det eneste der kan, og det har jeg ofte givet videre til mine kunder. Du får det her:

1. Læg forhænget i kærnemælk natten over ( Ja, du læste rigtigt)
2. Vask normalt næste dag
3. Og du har et fint forhæng!

Er det meget medtaget kan det være at du skal give det en omgang mere.

Har du et forhæng du er glad for og som har set bedre dage, kunne det være at du skulle prøve at købe 5-6 liter kærnemælk og prøve husmodertricket af. Jeg håber for dig at det lykkes og at du kan have dit forhæng mange år endnu.

Kender du nogen som kunne have glæde af denne viden, er du meget velkommen til at dele dette indlæg med dem.

Trænger du alligevel til ny inspiration til dit badeværelse, kan du få Indretning pr. mail til badeværelser

Tak fordi jeg måtte inspirere dig

Anita
Indretningsdesigner – IDE:SIGN