– inden byggeriet går i gang

Hvis står for at skulle bygge jeres drømmehus, er der mange ting at tage stilling til. Der er mange indtryk og I har helt sikkert nogle ønsker og tanker om, hvordan jeres nye hjem skal se ud. I har måske været rundt og kigge på udstillingshuse, har indhentet en masse kataloger og surfet nettet tyndt for idéer til nybyggere.

Det er rigtig godt – og et vigtigt udgangspunkt.

 

Uvildig sparringspartner

Jeg kan være jeres uvildige sparringspartner igennem hele processen. Jeg skal ikke sælge jer noget, og de eneste aktier jeg har i projektet er, at få jer i mål med det drømmehus, som I så brændende ønsker jer.

Det er altså jer og mig, der sammen finder ud af, hvordan I ønsker huset skal fungere, hvordan jeres behov bliver dækket bedst muligt, så I ender med et drømmehus der både er funktionelt og lækkert.

 

Afklarende samtale tidligt i forløbet

Det viser sig at være en STOR fordel at få input til evt. ændringer i et tidligt stadie. Det er, alt andet lige, lettere at flytte en væg på en plantegning end det er, når væggen er bygget.

På den måde bliver I afklaret med mange ting, og endnu gladere for jeres hus, når det står færdigt.

Vi kan også tale om, hvor det er optimalt at placere lamper, så I kan få det med i planen for, hvordan jeres nye hjem kommer til at være.

Et plantegningstjek på 1½ time koster 2.999,-
Det kan foregå ved at vi mødes (kørsel 500,-/time) eller online

Har du/I brug for mere koster efterfølgende timer 1.295,-