Her kan du se Anitas mission med indretning
Jeg viser dig hvordan du får et hjem, som alle i familien kan li' at være i og som fungerer i hverdagen

Må jeg få lov til at inspirere dig?

Plantegningstjek

– inden byggeriet går i gang

Hvis står for at skulle bygge jeres drømmehus, er der mange ting at tage stilling til. Der er mange indtryk og I har helt sikkert nogle ønsker og tanker om, hvordan jeres nye hjem skal se ud. I har måske været rundt og kigge på udstillingshuse, har indhentet en masse kataloger og surfet nettet tyndt for idéer til nybyggere.

Det er rigtig godt – og et vigtigt udgangspunkt.

Uvildig sparringspartner

Jeg kan være jeres uvildige sparringspartner igennem hele processen. Jeg skal ikke sælge jer noget, og de eneste aktier jeg har i projektet er, at få jer i mål med det drømmehus, som I så brændende ønsker jer.

Det er altså jer og mig, der sammen finder ud af, hvordan I ønsker huset skal fungere, hvordan jeres behov bliver dækket bedst muligt, så I ender med et drømmehus der både er funktionelt og lækkert.

Afklarende samtale tidligt i forløbet

Det viser sig at være en STOR fordel at få indput til evt. ændringer i et tidligt stadie. Det er, alt andet lige, lettere at flytte en væg på en plantegning end det er, når væggen er bygget.

På den måde bliver I afklaret med mange ting, og endnu gladere for jeres hus, når det står færdigt.

Vi kan også tale om, hvor det er optimalt at placere lamper, så I kan få det med i planen for, hvordan jeres nye hjem kommer til at være.

Et plantegningstjek på 1½ time hos mig koster 2.499,-
Det kan foregå ved at vi mødes (kørsel 300,-/time) eller online

Har du/I brug for mere koster efterfølgende timer 995,-

3 ting du ikke vidste om Anita

Anita har - ligesom dig - nogle ting hun har en stor passion for:

- Tv-serien Matador
- En god sovs, gerne med fløde
- At sy tøj og være kreativ med farverne

Hyggelige omgivelser

At skabe et hjem der indgyder til ro og hygge gør menneskene harmoniske. Det giver mindre stressede situationer og mere overskud til at gøre det der beriger dig i livet.

Resultat af dit besøg, Anita?

Du får idéer og sparring på dit indretningsprojekt. Efter mit besøg har du en "køreplan" at gå frem efter. Du får lettere ved at finde de rigtige ting til din indreretning og gøre din indretning komplet.