Her kan du se Anitas mission med indretning
Jeg viser dig hvordan du får et hjem, som alle i familien kan li' at være i og som fungerer i hverdagen

Må jeg få lov til at inspirere dig?

Klippekort til indretningshjælp

Hjælp til indretning

Kender du det, at du sidder med et spørgsmål til din indretning, og bare gerne vil have det “vendt” med én, der virkelig ved noget om det?

FØR du begynder at male
FØR du køber sofaen
FØR du flytter rundt i stuen
FØR du polstrer spisestuestolene om

FØR du bruger tid og kræfter på noget, som du ikke ved, vil munde ud i det ønskede resultat

 

Indretningshjælp når det passer dig

Med et klippekort til online-indretningshjælp vil du kunne få hjælp til din indretning i små bidder á 20 min – eller samlet 40 eller 60 min. 

Alt efter, hvad du har brug for – og hvornår. 

Har du gang i et projekt, og blot har brug for lidt sparring undervejs, så booker du blot tid i kalenderen eller sender mig en mail, med hvornår det kan passe dig. 

Vi finder helt sikkert en tid der kan passe, så du kan komme videre.

Klippekortet er til dig...

Du er måske god til at få idéer, men det kan være svært at sortere i dem. Her kan du have gavn af noget fagligt sparring og overblik, som kan hjælpe dig godt i mål med dine projekter. 

Det kan også hjælpe dig videre, når du går i stå med et projekt. 

Det kan være rart at have en at sparre med, når du får en ny idé. Og gerne inden du bruger tid og kræfter på at føre den ud i livet. 

Du har fået blod på tanden efter at have haft mig på besøg, og synes det giver en god tryghed, at kunne få mit besyv på de ting, du har gang i, i de andre rum i dit hjem. 

Når du har taget et specifikt indretningskursus, så er har måske nogle spørgsmål og billeder du gerne vil have feedback på. Det har du mulighed for med klippekortet – og du behøver ikke bruge dem alle på samme tid.

Du bruger dem, når det passer dig.

Måske har du altid drømt om at få hjælp til din indretning, men så alligevel syntes, at du burde kunne klare det selv. Klippekortet giver dig et indblik i, hvad du kan bruge hjælpen til. Om det er nok for dig med den online hjælp, eller om du vil have gavn af at investere i et indretningsbesøg. 

Generelt, så er klippekortet lavet for at kunne hjælpe dig med din indretning. 

Også de små ting, som du ellers ikke ville få gjort/gjort færdigt, men som betyder uendelig meget for, at du er tilfreds med helheden. 

Køb klippekortet nu - og kom godt videre

Din investering er kr. 749,-

Tænk på...

Hvormange fejlkøb du kan lave for Kr. 749,- ?

Det er ikke ret mange, vel?

Det véd jeg, og derfor vil jeg rigtig gerne hjælpe dig med at træffe de rette beslutninger, bruge dine penge bedst muligt og blive allermest glad for dit hjem, når du er færdig med at indrette det. 

Med personlighed og funktionalitet i forening.
Og med de ting, du holder allermest af. 

Din
indretningsdesigner

Jeg hedder Anita, og jeg er indretningsdesigner. Det er mig du får i røret eller skriver med i chatten, alt efter, hvad du vælger passer bedst til dig.

Siden 2003 har jeg arbejdet som selvstændig indretningsdesigner, og hjulpet mennesker med at blive mere glade for deres hjem. 

Det er min passion, fordi jeg ved, at det er vigtigt. 

Med næsten 20 års erfaring på bagen, har jeg fundet ud af, at jeg godt kan hjælpe dig, selvom jeg ikke står i din entré, køkken eller stue. At se billeder af dit hjem og lytte til dine udfordringer gør, at jeg får idéer der kan hjælpe dig videre – og godt i mål – med dine projekter. 

3 gode grunde til at investere i Klippekortet

Professionel hjælp

Når professionelle øjne kigger på dit hjem, får du både nogle løsninger, som du ikke lige selv havde tænkt, og samtidig noget, du er sikker på, fungerer. 

Sparer penge

Det er lettere at gøre de rette køb, når du véd, hvad du skal købe. Det hjælper jeg dig med at blive klar på. Ofte vil du opleve, at du kan bruge meget af det du har.

Får et godt resultat

Jeg ser dit rum som en helhed, og søger at få så meget af dig/jer med ind i det. Overblikket og sans for detaljen gør, at du ender ud med det bedste resultat.

Investér i et hjem der fungerer

Prisen er kun kr. 749,-

3 ting du ikke vidste om Anita

Anita har - ligesom dig - nogle ting hun har en stor passion for:

- Tv-serien Matador
- En god sovs, gerne med fløde
- At sy tøj og være kreativ med farverne

Hyggelige omgivelser

At skabe et hjem der indgyder til ro og hygge gør menneskene harmoniske. Det giver mindre stressede situationer og mere overskud til at gøre det der beriger dig i livet.

Resultat af dit besøg, Anita?

Du får idéer og sparring på dit indretningsprojekt. Efter mit besøg har du en "køreplan" at gå frem efter. Du får lettere ved at finde de rigtige ting til din indreretning og gøre din indretning komplet.

Få min e-bog om hygge

Tak fordi du kiggede forbi

Før du smutter...

...må jeg så forære dig min e-bog:

"7 tips, der gør dit hjem hyggeligt i en håndevending"

Skriv dig op i dag, og få e-bogen så snart du har bekræftet din mail. Efterfølgende sender jeg dig inspirerende nyt omkring indretning.
(der kan godt gå lidt tid, før bekræftelsesmailen kommer)
Få min e-bog om hygge

Tak fordi du kiggede forbi

Før du smutter...

...må jeg så forære dig min e-bog:

"7 tips, der gør dit hjem hyggeligt i en håndevending"

Skriv dig op i dag, og få e-bogen så snart du har bekræftet din mail. Efterfølgende sender jeg dig inspirerende nyt omkring indretning.
(der kan godt gå lidt tid, før bekræftelsesmailen kommer)