Bland selv slik er yderst populært. Det forstår jeg godt, for her kan du vælge lige præcis dét, du godt kan li’. Og du behøver ikke døjes med de trælse lakridser med mint-smag, chokolade-rosiner eller noget andet, som altid ligger tilbage. 

Med Bland selv slik bliver skålen tømt. 
Så er der ryddet op – og alt er godt. 

Bland selv slik hygge-tur

Min datter og jeg havde slået os løs i bland selv slikkets paradis. Inden jeg starter bilen kigger jeg ned i min pose og udbryder: “Sikke mange fine farver der er”. Hun kigger i sin og siger: “Mit er mest sort og rødt, men det plejer det også at være”. 

Anita's bland selv slik med mange farver

Min farverige slikpose.

Lucias bland selv slik mest rødt og sort

Min datters sort-røde slikpose.

I det øjeblik gik det op for mig, at din bland selv slik pose tegner et meget godt billede af, hvem du er. Ligesom dit hjem gør det. 

Smag og behag

Når du vælger dit bland selv slik, så tager du nok efter om du er mest til lakrids – stærkt eller sødt, vingummi, søde eller sure, skum, chokolade, noget med dragé eller noget helt andet. 

Kort sagt, så vælger du lige præcis det, du kan li, og så bliver det til din helt personlige blanding. 

Sådan er det også med indretning. Her vælger du også det du kan li’ (du smager dog ikke på det) og tilfører dermed din personlighed. En blanding, som er helt unik for lige præcis dig, og som ikke andre vil føle sig 100% tilpas i. 

Hvad tiltrækker dig?

I perioder kan du godt have farver i indretningen du er mere tiltrukket af en andre. Med tiden kan du blive færdige med dem, og mærke at andre nuancer eller farver kræver din opmærksomhed. 

Ligeså er det med smagene i slikket. 

Måske er du generelt mest til lakrids, men du oplever sikkert også, at det med tiden kan ændre sig. Ligesom en total vingummi-elsker som mig også har hang til en saltlakrids engang i mellem. 

Hvis det er den rigtige slags, vel at mærke. 

Skal du prøve noget nyt?

Har du en favorit blandt bland selv slikket og farverne i din indretning. Noget du altid tyr til fordi du véd, at det går du aldrig fejl af. Den trygge havn som du kender så godt.  

Den er der intet galt med, men hvis du vil udfordre dig selv lidt, så kan en ny smag i posen eller en vase i en ny og anderledes farve være med til at bringe dig ud af den trygge havn og hen ad en ny vej – som du helt sikkert kommer til at synes om. 

Bare gør det i det tempo der passer dig – lad dig ikke presse. 
Så går det fint. 

Tak, fordi du læste med.

De bedste hilsner

Et billede af din indretningsdesigner

Anita Broberg-Jepsen
Indretningsdesigner og Stemningspilot

IDESIGN.dk
Gratis: Facebookgruppe Inspirerende Indretning

Vil du have et praj, når der er nyt på bloggen?

Så skriv dig op herunder 

Læs tidligere indlæg