Eller…det drømte jeg i hvert fald.

Jeg bliver nysgerrig på, hvorfor et sofabord lige pludselig kom ind i min, ellers gode, nattesøvn, så jeg tænkte efter.

Det nye sofabord fandt jeg på et loppemarked (den slags elsker jeg nemlig) og det var faktisk samme form som det vi har – der var bare skuffer i, i stedet for en åben hylde.

Der er en sammenhæng

Vi har været på ferie i næsten 3 hele uger, og så har jeg det med at se på mit hjem med nye øjne. Måske du kender det. Det er faktisk meget sundt, da det ofte afstedkommer en masse ting som fx oprydning (jeg har været i gang de sidste 2 dage).

I denne proces kan jeg, når jeg tænker efter, godt huske, at jeg har tænkt at den hylde under sofabordet så lidt træls ud, så jeg er ret sikker på, at det er derfra sofabordet med skuffer kom ind i billedet. I min drøm.

Jeg skal IKKE ud og købe nyt sofabord, men det fik mig til at rydde op og få det til at se ud på en måde, som jeg synes er mere rar at kigge på.

Dét, som spøgte i min drøm.

Sofabord med hylde

Efter min lille oprydning/opgradering.

En investering er ikke altid nødvendig

Får du en fornemmelse af, at du skal købe noget nyt, kan det være sundt at kigge på det, du allerede har. Det kan nemlig være, at du kan justere lidt (ligesom jeg har gjort i dag) eller måske flytte lidt rundt, og på den måde opnå forandringen.

Det er nemlig forandringen du – og underbevidst – din krop gerne vil have, så derfor er det godt at være bevidst og opmærksom.

Rigtig god fornøjelse

Et billede af din indretningsdesigner

 

Anita Broberg-Jepsen
Indretningsdesigner & Stemningspilot

IDESIGN.dk – Gratis: Facebookgruppe Inspirerende Indretning

Vil du have et praj, når der er nyt på bloggen?

Så skriv dig op herunder 

Læs tidligere indlæg