Nu er det nye år startet. Helt friskt og ubrugt. Klar til at give os masser af oplevelser og nye indsigter i vores liv. Mon dit 2015 er startet som du regnede med? Mit er ikke – det blev meget bedre

Mit personlige hjem

Ofte bliver jeg spurgt: “Hvordan ser der ud hjemme hos dig?” og til det plejer jeg at svare, at jeg har et hjem som passer til mig og min familie og vores fælles behov og ønsker. Præcis som når jeg indretter til mine kunder. Personligt, funktionelt og harmonisk.

Jeg forstår godt interessen, for det er jo altid spændende at vide noget om “personen bag”. Også derfor har jeg faktisk flere gange åbnet mit hjem op for kunder og andre interesserede, så de kunne få et kig indenfor.

Jeg ved ikke om jeg skuffer nogle, når jeg egentlig ikke er så meget anderledes end flertallet. Personligt synes jeg at det giver mig bedre grobund for at forstå mine kunder. Deres tanker og ønsker til deres indretning. Erfaring, vælger jeg at kalde det.

Kan du rode?

Ja – jeg kan godt rode! Så slap det ud! Jeg kan rode ligeså meget som dig. I perioder af mit liv er der også ting i mit hjem der ikke kan få deres faste plads, fordi der er gang i processer som flytning, renovering, ommøblering m.v. Og så roder det! Også hos en indretningsdesigner!

Betydning af rod

Jeg ved ikke helt, om det hæmmer eller styrker mig i mit eget hjem, at jeg kender til betydningen og konsekvensen af rod. Kender til den blokering der sker, når rodet ligesom danner en “prop” i vores hjem – og dermed i vores liv – og forhindrer, det gode flow.

En hemmelighed

Nu jeg er i gang med at “klæde mig af” overfor dig, så deler jeg endnu en hemmelighed med dig. Ikke noget jeg personligt er stolt af, men noget der har været en realitet i mit liv, og som jeg også ved, har haft betydning for mig og mit liv.

For at indlægget ikke skal blive for langt, og du mister interessen, så har jeg valgt at “bide det over”.

Du får anden del i morgen 😉 Jeg håber du har lyst at læse med… 2. del kommer her

Ha’ det godt

Tilbage til kategori-forside