For godt et år siden, havde jeg et meget inspirerende møde med Møblesnedker Jacob Abildgaard fra JA-design. For mig er det vigtigt at have et godt netværk som jeg har tillid til og kan anbefale til mine kunder, hvis de søger en fagmand på et eller andet område.

Og her er en møbelsnedker jo på sin plads.

Mange af mine kunder har nogle udfordringer i deres bolig som de ikke altid kan købe en færdig løsning til. Her er det skønt at kende en, der både kan ”fange ”

knag_idesign_jadesign
Billedet er fra Danmark og Norden, Vejle

en idé og føre den ud i livet. Og her var det, at jeg fandt Jacob.

Når jeg mødes med en der kan ”fange” mine idéer sker der noget inden i mig. Det myldrer frem med idéer og det skete selvfølgelig også her.

For at få Jacob til at ”mærke” min idé fuldt og helt, lavede jeg en 3D model af min idé. En trekantet knagerække. Enkel og smuk. Uden en masse dikkedarer.

Modellen blev lavet af et stykke kladdepapir og jeg ved, at Jacob har den endnu 🙂Kort tid efter vores møde ringede Jacob til mig og fortalte, at nu havde han lavet knagen i massiv egetræ og at han var rigtig godt tilfreds med den.

Noget unikt blev til

Og da jeg så den ”live” var jeg fuldstændig enig. Den var blevet meget smukkere end jeg havde forestillet mig. Den trekantede form blandet med en let bue bagtil, så der kunne hænge en jakke på den, gav noget helt unikt. Jeg var glad. Vi var glade – og stolte, da vi første gang præsenterede den på Vejlemessen 2015.

Jacob laver stadig knager på livet løs. Og mange andre ting. Han er meget dygtig og jeg er virkelig glad for at kende ham.

Han laver også nogle ting for Arkitekt Niels Toft, som har lavet nogle rigtig spændende og funktionelle ting. Jeg er helt vild med, når noget ikke bare er smart, men også virker i praksis.

Og nu kommer det…indlaegsseddel.original.2pdf

Vores smukke trekantede knage kommer med på formland.dkformland.dk

Sammen med Arkitekt Niels Tofts smukke ting som Jacob også har lavet med håndværksmæssig snilde og flair for, hvordan træets kvaliteter smukkest kommer til udtryk.

Det er sjovt, at noget der poppede op på et møde er kommet så langt. Når idéer mødes med ”en der kan udføre” – så sker der altså noget.

Gode løsninger er til at nå
Det er også det der sker, når jeg kommer ud til mine kunder og hjælper dem med deres udfordringer i deres indretning.
At jeg kommer med idéerne og de fører det ud i livet. Eller får nogen til at hjælpe dem.

Så de kommer i mål med deres projekt og bliver glade og tilfredse 🙂

Besøger du Formland 2016, så find Arkitekt Niels Tofts stand Hal K stand 8007 og se knagen.

Tilbage til Idéer til din indretning