I sidste uge var jeg på besøg hos en dygtig coach. Han havde bedt mig om at kigge på sit kontor, da han ikke følte at det gjorde ham godt længere. Det var svært at bevare koncentrationen og de dersens overspringshandlinger fandt let vej til hans hverdag. Måske du også kender det?

Som altid når jeg hjælper med indretning starter vi ud med en snak. Jeg kan måske virke meget nysgerrig i denne fase, men jeg samler faktisk blot brikker så puslespillet i sidste ende går op.

Nå…tilbage til kontoret

De forskellige funktioner i rummet skulle der ikke ændres på. Der skulle stadig være en skrivebordsplads, et par bløde stole til coaching og opbevaring til diverse mapper og bøger m.v.

Helt fint – det skal selvfølgelig være funktionelt. Ellers virker det jo ikke.

Der er mange ting der spiller ind for at skabe det optimale kontor. Det være sig f.eks. farver, indretning, belysning, opbevaring og struktur. Altid er behovene forskellige. Fordi mennesker er forskellige og de ligeså de arbejdsgange de udfører. Derfor kan jeg ikke lave en fiks og færdig skabelon til indretningen.

Det skal jo passe til personen der arbejder i det!

Når vi – som i dette tilfælde – taler om et enkeltmandskontor, er der jo ikke andre der skal tages hensyn til. Så kan jeg virkelig skræddersy. Tage helt konkret udgangspunkt i hvordan han er som person og hvilke behov der skal understøttes i indretningen. Det gør jeg med min viden om hvordan farver påvirker os, og med vigtigheden af de enkelte møblers placering for øje.

Altid når jeg er kommet med mit indretningsforslag og har fortalt hvad ændringerne vil medføre, så er mine kunder tændte. Det slog heller ikke fejl her. Jeg elsker simpelthen når jeg kan mærke energien sprudle over de ændringer der kommer til at ske. Jeg blev nærmest sparket ud af døren!

Og det har jeg det fint med!

Det fantastiske er jo, at mine kunder allerede på ”tale-plan” kan fornemme hvad ændringerne vil gøre. Kunne de trylle, så er jeg sikker
på, at de ville ændre det med et snuptag. Billedet er allerede dannet i deres hoved. Det kræver kun handling. I dette tilfælde handlede det om at male en væg, købe et lille møbel og flytte rundt.

Det skal nemlig være overskueligt. Ellers bliver det ikke udført!

Brikken_idesign.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

Resultatet er blevet vildt godt. Det har skabt en god sammenhæng med virksomhedens grafiske identitet, at den nu også afspejles i omgivelserne. Det er også med til at skabe ro.

Nu skal de nye omgivelser nydes, beundres og manifestere ro og struktur i arbejdsdagen. Jeg ved, at der allerede er forandringer at spore. Det er fedt. At han var blevet bevidst om, at det var omgivelserne der ikke fungerede og kontaktede mig. Da han var klar.

Hjælp til at få det lækreste kontor

Det fortjener han. Og det fortjener du! Vi bruger rigtig mange timer på vores arbejdsplads hver dag, og derfor skal vi ha’ de bedste betingelser. Så er vi bare mere i balance og kan give mere til arbejdspladsen. Mindre sygdom er også en af de ting der kan spores når jeg har været forbi med et indretningsforslag. Det er da SKØNT!

Der findes mere støtte at hente i omgivelserne end mange er bevidste om.

Støtter dine omgivelser dig?

Vil du gerne have min hjælp, så ring på 6068 5575 eller send mig en mail

Jeg ser frem til at inspirere dig!

Idesign.signatur