Jeg elsker nårIsbjørn_IDESIGN indretningen i et hjem ikke er for højtidelig. Det er så befriende når man kan mærke de mennesker der bor i huset. Også selvom de ikke er der.

Dét er for mig, den optimale indretning.

For flere år tilbage, fik jeg besøg af en journalist der skulle skrive en artikel om mig og den måde jeg indretter på. Jeg glemmer aldrig hendes udbrud, da hun trådte ind ad døren: ”Guuuud, må man godt have nips?” Hun havde fået øje på min mands kongelige porcelænsfigur af en isbjørn som han har fået af sin moster i konfirmationsgave.

Og ja – MAN MÅ GODT HAVE NIPS!

Så er det slået fast.

Du må have lige præcisIDESIGN.dk_nips det omkring dig, som gør dig glad. Giver dig energi og som gør at du føler dig godt tilpas. Føles det ikke godt at vide? Det er nemlig det, der gør dit hjem personligt.

Der er ingen indretning der er mere ”rigtig” en andre. Det afhænger helt af hvem der skal bo i hjemmet, hvad de har i forvejen, hvilke behov de har, egne idéer og ønsker. Derfor kan man ikke skabe to ens hjem.

Fordi mennesker er forskellige.

Jeg er nogle gange blevet spurgt hvilken STIL jeg indretter i. Til det kan jeg kun svare, at jeg ikke indretter i nogen bestemt stil. Det skulle da lige være den personlige stil. Den kan jeg li’ og dén er jeg god til.

Nok fordi jeg elsker at møde nye mennesker og hjælpe dem til at blive glade. Glade for det de har, og trygge i at foretage nye investeringer, hvis det er det de står for at skulle.

De opgaver hvor et hjem skal piftes op. Der skal flyttes lidt rundt og males nogle vægge – hører til blandt mine favoritter. Her sker det nemlig, at jeg kan give eksisterende ting nyt liv. Det er sjovt.

Et billede kan få helt nyt liv, hvis væggen bag det males i en ny farve. Så bliver det nye ting der kommer frem i billedet.

Et møbel kan blive helt nyt hvis det flyttes til en anden placering og måske kombineres med nogle andre ting der passer til.

Det kan være få ting der gør, at der skabes nyt liv i et rum. Ofte kan det gøres med det der er i forvejen. Og så kræver det jo ikke noget særligt. Kun lidt tid og kræfter.

Husk: Et besøg af mig koster ca. det samme som et lækkert tæppe til at lægge under dit sofabord. Og jeg dækker meget bredere!

Hvordan sådan et besøg er og hvordan jeg griber det an, kan du læse mere om på idesign.dk

 

Hold dig munter!

 
Hæng på – og skriv dig op hvis du ikke allerede får et praj, når der er nyt fra mig.

Vil du høre min Podcast: Mere end bare indretning?
Så har jeg et afsnit der handler om personlig indretning. Find det her