Her kan du se Anitas mission med indretning
Jeg viser dig hvordan du får et hjem, som alle i familien kan li' at være i og som fungerer i hverdagen

Må jeg få lov til at inspirere dig?

Fra Kaos til overblik

 

Hvordan roder man?
Spørgsmålet var oprindelig noget helt andet (jeg husker faktisk ikke hvad) men det kom til at lyde sådan, da en tilstoppet næse på både afsender- og modtagerfrekvensen slørede signalet. Det affødte straks en masse tanker hos mig – det har det med at ske 😉

Rod har det med at komme af sig selv. De fleste steder. Så bliver der lige lagt en trøje et sted, så en taske, en bunke reklamer, noget der skulle i skuret står på køkkenbordet og et par stykker værktøj der skal i kælderen ligger der også.

Rod avler rod – og det er det der er det ”farlige”.

Forskelligheden i os mennesker gør, at nogle er bedre til at rode end andre. For nogle betyder det ikke så meget, om der ikke er ”clean” hele tiden. Andre kan få det decideret dårligt hvis ikke alt er på sin plads. Så er der samlerne, der har så ufattelig mange ting omkring sig at de nærmest er ved at drukne i det.

Der er ikke noget der er mere rigtigt eller forkert.

Man kan sige, at der er noget der er mere optimalt end andet. Noget der giver energi og noget der dræner.

Samler?
Er du samleren, der har ALT for mange ting? Så mange, at du slet ikke kan komme rundt i dit hjem med en støvklud uden at skulle kante dig omkring?

Total Clean?
Eller er du i den mere ”clean” grøft, hvor alting har en plads, og du nærmest griber indholdet af bordbomben i luften nytårsaften, så der kan blive ryddet op med det samme?

Begge ovenstående er jo yderpunkter og har hver sine ulemper – det tror jeg godt du kan fornemme.

Jeg mener ikke, at man skal have hvide vægge, højt til loftet og store hjem. Det er nemlig ikke altid løsningen og ej heller altid en mulighed. Jeg mener, at man skal tænke sig godt om, hvad man stopper ind i sit hjem.

  • Kan man selv være der?
  • Føles det som om man bliver drænet for energi, når man er i hjemmet?
  • Kan man ikke få luft der?

Hvis ikke det sidste er tilfældet, så vil en oprydning være meget gavnligt (sagt på jysk)

Hvad er din udfordring?
Det kan også være en udfordring at være den type der altid har det total ”clean” og hvor der aldrig ligger et fnug forkert. Her er der ikke mangel på orden, men det udfordrer når der er lidt der ligger forkert, og det er måske ikke muligt at slappe af før det er bragt i orden.

Det ene sted skal man øve sig på orden og det andet sted skal man øve sig på at rode – bare lidt 😉

Hvor ligger du?
Her er det, som i så mange andre ting i livet, et spørgsmål om at finde balancen. Være der hvor man har det bedst. Måske lidt mere til den ene side end den anden? Måske midt imellem?  Jeg vil placere mig selv i midten. Det godt kan rode lidt, men så rydder jeg op og forsøger at holde det.

Afsløret!
Som nævnt i min bog Hold Orden – en omsorgsfuld oprydningsguide afslører jeg, at jeg er et rodehoved (du får en rabatkode til bogen sidst i indlægget.) Ikke samler, men en kreativ sjæl som ofte har gang i mange ting på en gang. Så kan det være svært at nå et få ryddet op ind i mellem. Måske du også kender det?

Jeg ved det – om nogen
Jeg ved jo godt at det giver mere energi og overskud at leve i et ryddeligt hjem, men alligevel slår det mig hvert år når vi fjerner julepynten, hvordan den der ”renhed” føles som en lise for sjælen. Roen sænker

sig og lader det nye år komme til. Et helt rent hjem med alle muligheder. Jeg kan mærke at det gør mig godt og klar til en ny start.

Prøv at rode – bare lidt…
Har du brug for at mærke den lettelse og ro det giver, når ting forvandles fra kaos til overblik, så prøv at rode lidt.

Bare lade ting ligge et par dage, måske en uge hvis du kan klare det, og så ryd op. Mærk hvordan du også endda kan få lyst til at gøre rent og andre ting du ikke troede du havde overskud til. Det er nærmest magisk. Lige som når julepynten fjernes.

Hjælp til oprydning?

I hele januar 2018 kan du få et kærligt spark bagi  for kun 70,- (Normalpris 139,-)
Så får du min bog som download.

Vil du have den i hånden, kan du få den til samme pris + 25,- i porto, så sender jeg gerne.

Brug koderne:

Hold Orden til download:  Holdorden2018
Hold Orden bog tilsendt:   Holdorden2018bog

Så skal du nok få styr på dit hjem – på en måde der ikke slår dig helt ud af den.

 

Må 2018 smile kærligt til dig

De bedste hilsner

 

Her får du fat på mig...

 

Få mere inspiration i mine tidligere indlæg:

Kaos afblæst!

At navigere i kaos

P.S.
Du er velkommen til at dele mit indlæg, hvis du kender nogen der kunne have glæde af det. TAK 🙂

 

Spor tilbage til din side

3 ting du ikke vidste om Anita

Anita har - ligesom dig - nogle ting hun har en stor passion for:

- Tv-serien Matador
- En god sovs, gerne med fløde
- At sy tøj og være kreativ med farverne

Hyggelige omgivelser

At skabe et hjem der indgyder til ro og hygge gør menneskene harmoniske. Det giver mindre stressede situationer og mere overskud til at gøre det der beriger dig i livet.

Resultat af dit besøg, Anita?

Du får idéer og sparring på dit indretningsprojekt. Efter mit besøg har du en "køreplan" at gå frem efter. Du får lettere ved at finde de rigtige ting til din indreretning og gøre din indretning komplet.

Få min e-bog om hygge

Tak fordi du kiggede forbi

Før du smutter...

...må jeg så forære dig min e-bog:

"7 tips, der gør dit hjem hyggeligt i en håndevending"

Skriv dig op i dag, og få e-bogen så snart du har bekræftet din mail. Efterfølgende sender jeg dig inspirerende nyt omkring indretning.
(der kan godt gå lidt tid, før bekræftelsesmailen kommer)
Få min e-bog om hygge

Tak fordi du kiggede forbi

Før du smutter...

...må jeg så forære dig min e-bog:

"7 tips, der gør dit hjem hyggeligt i en håndevending"

Skriv dig op i dag, og få e-bogen så snart du har bekræftet din mail. Efterfølgende sender jeg dig inspirerende nyt omkring indretning.
(der kan godt gå lidt tid, før bekræftelsesmailen kommer)