Glas gav dårlige vibrationer

Jeg har længe ledt efter nye glas til vores køkken. Efterhånden var der kun ca. 5-10 glas der var så pæne, at jeg synes de kunne bruges f.eks. når vi havde gæster, og jeg kunne mærke, at det gjorde noget ved mig.

Ikke i den gode retning, altså.
Nærmere sådan lidt frustreret over at jeg ikke havde fundet en erstatning.
Og fordi de var ved at være så grimme af glaspest, at det også gav dårlige vibrationer når jeg satte dem på vores eget middagsbord.

Jeg vil gerne have, at det ser pænt ud – for det fortjener vi.

Flere kriterier skulle være opfyldt

Jeg har gennem 13 år haft nogle klare glas fra IKEA, som lige præcis passede i højden, til at de kunne være i vores øverste skuffe. Og det ER bare “glas-skuffen” så der skulle de nye glas også være. (det er svært at ændre vaner, ved du)

Man har mange gange se mig gå rundt og kigge på glas i flere butikker iklædt et målebånd, for jeg skulle jo sikre mig, at det var en mulighed, før jeg forelskede mig i de nye glas.

Ikke nogen nem opgave, sir’ jeg bare.

Nettet blev min redning

Efter næsten at have givet op, tog jeg en surftur på nettet og fandt nogle hos et firma der sælger glas til restauranter. De var virkelig billige og pæne på samme tid.

Nu er jeg jo jyde, og fragten ville blive mere end selve glassene kostede, så jeg ledte videre.

Navnet på glassene blev det næste jeg søgte på, og sørme om jeg ikke kunne se, at Bilka havde et der lignede, og så endda i den smukke rosa farve jeg holder så meget af. De havde kun 10 stk. så jeg var så heldig at finde samme model i Kvickly og nu har vi skuffen fuld.

Glæde mange gange hver dag

Nye, ens glas i køkkenskuffen

Nogen vil sige, at det er da en lille ting med de glas. Vil mene, at det er der da ingen der ser.

Og det kan også godt være, at dem der kommer hos os ikke lægger mærke til det, men jeg gør. Hver dag.
Flere gange om dagen.

Derfor var den en vigtig ting at få gjort, det kostede ikke mange basører, men jeg bliver glad hver gang jeg dækker bord, tømmer opvaskemaskine m.v.

Har du noget, der irriterer dig dagligt?

Du har kun ét liv og det vil jeg råde dig til at bruge på at være glad. På at glædes ved det du har, og prøve at mindske de daglige irritationer ved at få dem fixet.

Om det er ukrudtet ved din hoveddør, alle skoene i entréen, stakken på køkkenbordet, sofaen, du ikke sidder godt i (og aldrig har gjort det), sengen der gør, at du vågner med ondt i ryggen hver morgen – eller det med glas med glaspest.

Der er kun DIG til at gøre noget ved det, og du vil blive overrasket over, hvor lille en indsats det kræver i forhold til hvilket resultat du får ud af det.

Gør det – simpelthen fordi du fortjener det <3

Et billede af din indretningsdesigner

 

Anita
Indretningsdesigner & Stemningspilot

IDESIGN.dk

Får du ikke allerede et pip i postkassen, når jeg har skrevet et nyt indlæg, kan du skrive dig op her:
Ja, tak – jeg vil gerne have besked, når der er nyt på bloggen

Vil du have et praj, når der er nyt på bloggen?

Så skriv dig op herunder 

Læs tidligere indlæg