Gennem mine snart 14 år som indretningsdesigner har jeg haft glæden af, at hjælpe rigtig mange singlemænd til at få et harmonisk og trygt hjem, der stemmer overens med deres personlighed. Nogle har altid boet selv, mens andre har oplevet et brud fra en partner, og i den forbindelse har skullet starte på en frisk.

Ofte er det kvinden – i et forhold – der har det feminine ”hygge-gen”. Hun køber et par potteplanter, nye stearinlys, arrangerer billeder på den helt rigtige måde og er bare rigtig god til alt det, med at skabe den rette stemning.

Dybest set tror jeg ikke, at mænd ikke kan, men at det nok mest handler om interesse. Plæneklipning, bilvask og andre praktiske gøremål ryger som oftest på mandens konto. Det er mere håndgribeligt og til at gå til. Jeg vover den påstand, at det er noget mænd kan li’ og kan forholde sig til. Mere end at skabe hyggelige hjørner rundt om i hjemmet.

Tænksom mand

Når et forhold slutter, kan det føles som om, at den ene halvdel af kroppen pludselig forsvinder. Der opstår et tomrum. Både fysisk og mentalt. Intet er som før. Alting skal bygges op igen, og denne opbygning vil jeg mene, ofte er lettere for kvinden end for manden.

For at finde sig til rette i sin nye tilværelse, er det vigtigt at have en god og tryg base. Boligen. Det er det sted hvor man skal få ny energi. Lade op til at klare hverdagen og de udfordringer den bringer – på godt og ondt. Er der balance i hjemmet og føles det hyggeligt og rart, så er der skabt et godt fundament for det nye liv. Kvinder har pr. definition – som tidligere beskrevet – lettere ved at skabe hyggelige ”huler”. De har flair for det. Her kommer mændene ofte til kort, og det er efter min mening synd!

Det jeg ofte har mødt hos singlemænd er, at de savner trygheden. Hyggen. Når man lever to sammen, giver nærværet af et andet menneske automatisk noget tryghed. Den er væk, når man bor alene.

Det jeg kan bidrage med via indretningen er, at få skabt et hjem som er harmonisk. Et hjem der nærmest ”omfavner” manden der bor der. Det kan gøres ved f.eks. at male en enkelt væg, placere møblerne i de trygge områder og skabe en god stemning generelt. Det er også vigtigt for mig, at det bliver et personligt hjem. Ikke et hjem der er stylet af mig med min smag, men et der viser hvem der bor der.

Måske skal drømmen om bordfodbold i stuen udleves i singlemandens hjem
Måske skal drømmen om bordfodbold i stuen udleves i singlemandens hjem

Måske drømmen om et herreværelse skal udleves, bordfodbold i stuen, græstæppe med tilhørende golfkøller i den lange gang eller noget helt andet som denne singlemand godt kunne tænke sig.

Min vigtigste opgave er, at få skabt et hjem som giver ny energi og glæde i hverdagen. Da det er min erfaring, at det så bliver lettere at komme videre i livet.

Alle mine kunder har en plads i mit hjerte, men singlemænd – og kvinder, for dem har jeg også hjulpet mange af – har en særlig plads. Nok mest fordi det ligger mig meget på sinde, at få dem til at føle sig som et helt menneske i deres ene-tilværelse. Det betyder rigtig meget for deres livssyn. I mange tilfælde er der også børn med i spil, som også skal føle sig trygge i den nye konstallation. Det er ikke altid let, men ved at skabe de optimale fysiske rammer for dem ved jeg, at de hjælpes godt på vej.

Har du lyst til at få en uforpligtigende snak om, hvordan dit hjem bliver skræddersyet til dig, så skriv eller ring til mig. Du finder mail og tlf. nr. her.

Husk, at jeg altid arbejder ud fra det der er, hvis det er ønsket. Jeg får det bedste frem i de møbler du har, og rådgiver dig også gerne, hvis du står overfor at skulle købe nyt. Det er dig, der sætter budgettet.

Jeg håber du i dette indlæg fik en fornemmelse for, hvor stor indflydelse dit hjem har på dit humør og din hverdag.  1½ times indretning med mig koster 2.999,- + kørsel. Ikke mere end et lækkert sofabordstæppe, en ny lampe eller en skammel vil koste.

Og så er du sikker på, at du får en rød tråd i dit hjem, så fremtidige investeringer bliver de rigtige 🙂

Tak fordi jeg måtte inspirere dig

Tilbage til Idéer til din indretning