Kan slet ikke la’ vær!

Dette blogindlæg har været under opsejling ad mange omgange. Men hver gang jeg tænker at skrive det, rives jeg væk af en voldsom energi…

Oprydningstrang - IDE:SIGNNu har jeg fået mig sat – dog ikke bundet til stolen – og håber at få mit budskab ud. Uden for mange forstyrrelser af ovenstående.

Vores familie-sommerferie foregik i telt. Ikke et lille spidstelt men et ret stort et, med 3 sovekabiner, en lille entré og et fornuftigt stort opholdsrum. Allerede da vi ”flyttede ind” den første dag var jeg opmærksom på, hvor vigtigt det var, at tingene havde deres faste pladser og at der skulle være et system, som alle kunne finde ud af. Det skulle være nemt at holde orden.

Man kan sige, at det måske bare var nemmere at lade systemerne ligge og ”overleve” de 11 dage ferien varede. Dét kunne jeg bare mærke, ville forstyrre mig og mit indre og forhindre mig i at slappe rigtig af. Jeg er ellers ikke det store ”system-menneske” men når det er småt med plads, er jeg meget bevidst om, hvor vigtigt det er, at forhindre for meget rod.

Ferien gik godt – lidt rod i systemerne kom der da også langs af sted, vi er jo kun mennesker – men i det store hele fungerede det fint – godt hjulpet af folde- og klodsekasser.

Klodskasser - IDE:SIGNDa vi efter ferien vendte hjem til vores dejlige hus, fik jeg – som ofte efter en ferie – en voldsom trang til at rydde op. Jeg blev fuldstændig besat af tanken om, at vi sagtens kan klare os med mindre, og begyndte at sortere. Alle steder! Og hvad skete der så? Jo, det blev ikke rigtig til noget, nogen af stederne 🙁 Tværtimod brændte jeg lidt ud.

Nu – efter at være ”faldet lidt ned”- har jeg fået sat tingene lidt i system. Tager lidt ad gangen og erkender at jeg ikke kan få det hele gjort på én dag. Indrømmet, så tog det – selvom jeg er meget bevidst om det – et par uger at nå til denne erkendelse. Men sådan er ”sorterings-processer”, tror jeg – og det er vist meget sundt at man bliver presset ud i at tænke sig godt om. Det er en del af det.

Måske har du også haft samme oplevelse efter din ferie, at du er blevet tanket så godt op, at du har masser af gå-på-mod til at få sorteret ud i dit hjem og måske skabe forandringer. Ferie giver som regel nye input og lyst til fornyelse.

Læs et tidligere indlæg om netop dette: “FERIE GIVER TID TIL REFLEKTION

Ryd op i dit rod - IDE:SIGN
En bog der kan udrette mirakler – næsten…

Har du lyst og energi til at rydde op, men mangler struktur, så få fat på bogen Ryd op i dit rod – af Karen Kingston. Så kan du heller ikke la´vær 🙂

Måske blogindlægget ”KAN DU IKKE FÅ LUFT” også kan hjælpe dig i gang.

Noget af det jeg også kan mærke der rykker i mig er, at jeg vil have nye farver i min stue. Jeg har bestemt mig for, at skrive om processen på bloggen og dele billeder med jer undervejs. Kender du nogen der kunne tænke sig at følge mig på bloggen er du meget velkommen til at sende dem ind på hhtp://IDE:SIGN.dk

God arbejdslyst – hvis du heller ikke ka´ la vær…

Tilbage til Idéer til din indretning