Her kan du se Anitas mission med indretning
Jeg viser dig hvordan du får et hjem, som alle i familien kan li' at være i og som fungerer i hverdagen

Må jeg få lov til at inspirere dig?

En ekstra uges ferie til oprydning og sortering giver mindre stress i hverdagen

Dét er faktisk, hvad jeg har brugt den sidste uge til

Det har virkelig været givtigt at bruge den sidste uges tid på at rydde op og rydde ud. Lave nye systemer i skuffer og skabe, så vi er klar til hverdagen, når den for alvor melder sig på banen i næste uge.

Måske lyder det lidt kedeligt, sådan at bruge en uges tid på alt muligt praktisk.

Uden egentlig at gøre noget der, rent visuelt, kan ses. Jeg har ikke malet en væg (men har da overvejet det et par steder) eller flyttet rundt på møblerne, men der er kommet ro i det ”indre”.

F.eks. har krydderiskuffen fået en længe ønsket overhaling, stolen til tøj i soveværelset er simpelthen blevet fjernet (så kan der jo ikke lægges tøj på den – BUM) og spisekammeret er blevet struktureret, så alle nemt kan se, hvad der er på lager.

Loppefund til vasketøj

Jeg var også heldig at finde en gratis reol på Marketplace, som var ideel til vasketøjssortering i min vaskekælder. Det betød ikke noget, at den havde nogle skrammer, når den skulle bruges til dette formål. Jeg knuselsker den fordi den hjælper mig til, at have det mere overskueligt der.

Bedre overblik i hverdagen over f.eks. vasketøj (som jo aldrig forsvinder) er alfa og omega. Så bliver det nemmere at holde styr på, og dræner dig ikke på samme måde, som hvis det hele ligger i en stor stak.

Ny energi – når der er overskud til det.

Mange andre små ting er også blevet optimeret. Også lidt, der er synligt for øjet. Fordi det giver god energi og fordi det er ting der betyder noget for det samlede overskud. Som for eksempel en ny bakke med lys og blomster på spisebordet, et par billeder på væggen over det lille bord og nogle planter der har fået nye krukker.

Det føles simpelthen så godt, at få ”bund” i nogle af de ting, som jeg ikke altid når (eller har overskud til) i hverdagen. Men det er ting, som jeg rigtig gerne har villet nå, så derfor var jeg klar over, at jeg skulle have det ordnet INDEN hverdagen igen bankede på.

Når hjulene først kører, handler det om, at der er så meget struktur som muligt, da det også gør hverdagen mindre stresset. Og dét er noget jeg kan li’.

Har du brugt noget af din ferie til at blive klar til hverdagen?

Eller måske haft så meget overskud efter din ferie, at du har lavet en plan for, hvad du gerne vil nå indenfor den næste måneds tid?

Små bidder kan også være effektivt, hvis du kan mobilisere energien til at få det udført.

For nogle år siden skrev jeg bogen Hold Orden – en omsorgsfuld oprydningsguide. Måske den kan inspirere dig. Eller måske det vil være godt for dig med forløbet Kærlige Spark, som løber over 35 dage med øvelser og hep til dig, så du når dine mål. Se mere på IDESIGN.dk

Jeg hepper på dig og dit projekt <3

Fordi jeg ved, at når det du har omkring dig fungerer, så fungerer du og din familie bedre i hverdagen.

Nærmest som Tetris-brikker

…Og sørme, om jeg ikke lige i dette øjeblik har været heldig at finde en reol med trådskuffer, som jeg længe har manglet til et skab i kælderen.

Alting flasker sig – og alt imens det ydre falder ligeså stille på plads, nærmest som Tetris-brikker, så mærkes det lige sådan indeni.

Jeg er MAX klar til hverdagen

 

Spor tilbage til din side

3 ting du ikke vidste om Anita

Anita har - ligesom dig - nogle ting hun har en stor passion for:

- Tv-serien Matador
- En god sovs, gerne med fløde
- At sy tøj og være kreativ med farverne

Hyggelige omgivelser

At skabe et hjem der indgyder til ro og hygge gør menneskene harmoniske. Det giver mindre stressede situationer og mere overskud til at gøre det der beriger dig i livet.

Resultat af dit besøg, Anita?

Du får idéer og sparring på dit indretningsprojekt. Efter mit besøg har du en "køreplan" at gå frem efter. Du får lettere ved at finde de rigtige ting til din indreretning og gøre din indretning komplet.

Få min e-bog om hygge

Tak fordi du kiggede forbi

Før du smutter...

...må jeg så forære dig min e-bog:

"7 tips, der gør dit hjem hyggeligt i en håndevending"

Skriv dig op i dag, og få e-bogen så snart du har bekræftet din mail. Efterfølgende sender jeg dig inspirerende nyt omkring indretning.
(der kan godt gå lidt tid, før bekræftelsesmailen kommer)
Få min e-bog om hygge

Tak fordi du kiggede forbi

Før du smutter...

...må jeg så forære dig min e-bog:

"7 tips, der gør dit hjem hyggeligt i en håndevending"

Skriv dig op i dag, og få e-bogen så snart du har bekræftet din mail. Efterfølgende sender jeg dig inspirerende nyt omkring indretning.
(der kan godt gå lidt tid, før bekræftelsesmailen kommer)