“Hvad laver en fugepistol på vores badeværelse?” spørger min store dreng til morgen.

 Og ja, det er et godt spørgsmål, hvis man ikke lige kender historien.

Som du kan se, så ligger den så fint på bordet sammen med malertape, fugemasse samt dimser til at rette fugen af med.
Alt er klart til den store aktion.

Fugepistol på mit badeværelse

Ting der nager

For et par weekender siden fik vi et nyt toilet sat ind. Min mand ved, at jeg hader, når der ikke er fuget rundt ved kanten af toilet/gulv. Det letter nemlig rengøringen (og evt. lugt) betydeligt. Med vores gamle toilet måtte jeg ønske mig det i virkelig mange år, før det skete. Nu lader det til, at der er lagt op til, at det sker inden længe.

Han får en uges tid 🙂

Når der er ting, der irriterer, nager og fylder i din bevidsthed dagligt, så handler det om at gøre noget ved det. Få det Fix’et, som en kendt reklame udtrykker det.

For at få et liv, der bliver så let som muligt, så skal du eliminere de ting, der kan være sten på din vej. Ting der er hårde at “bokse med” i hverdagen. Ting der gør dig træt, når du tænker på dem. Eller måske ser dem. Det er forholdsvis nemme point at score til energikontoen.

Forestil dig, at du i stedet for at tænke at :

og jeg kunne komme med endnu flere, men jeg tror godt du ved, hvor jeg vil hen.

Sæt handling på og indkassér mere energi

Jeg véd, at det kan være svært at få ting gjort. Se bare på vores første toilet. Faktisk skete der først noget, da jeg sagde, at jeg selv ville gøre det 🙂 Det er en kæmpe tilfredsstillelse, når det er gjort, og der ikke længere figurerer noget på “dårlig-samvittigheds-listen”.

Hvis du blot får det med dig herfra i dag, at du hver 5. gang handler når tanken lander hos dig, så er du kommet et stykke vej. Kan du endda gøre det hver 3. gang, så er du endnu længere.

Det vil være rigtig flot!!!

Det er bevidstheden om, hvad der dræner dig, der er med til at motivere til handling, og du vil kunne se, og mærke, resultaterne med det samme.

Er det svært for dig?

Så skal du vide, at du ikke er alene. Der er mange, der udsætter ting med det resultat, at det dræner dem – og endda mere, end de er klar over. Jeg ved det, for det er også det jeg arbejder med, når jeg laver indretning.

 

Jeg har lavet en Facebook gruppe som motiverer til at rydde op, og hvor der er forståelse for, at det ikke er alle der er født med et ordens-gen i deres DNA. Du kan læse mere om gruppen her: Hold Orden – på den lange bane.

 

Tak fordi du læste med – og nu har du måske en enkelt ting eller to, der skal “Fixes” 😉

Billede af Anita med kontaktoplysninger. Klik på billedet, så ryger du direkte til en kontaktformular

Vil du gerne have en besked, når jeg udgiver et nyt blogindlæg, så skriv dig op her

Vil du have et praj, når der er nyt på bloggen?

Så skriv dig op herunder 

Læs tidligere indlæg