fbpx

IDESIGN boligindretning

Må jeg få lov til at inspirere dig?

Vupti, der blev flyttet rundt – igen!

Jeg tror alle hjem har prøvet det! Flere gange. At der blev flyttet rundt på møblerne, uden det alligevel blev optimalt. Vi forsøger, prøver af, nogle gange bliver det godt, andre ikke. Det er en proces.

Er du en af dem der har flyttet rundt på dine møbler til bevidstløshed – uden til stadighed at finde frem til den rette møblering?

Du er ikke alene! Og det er IKKE fordi du ikke er god til indretning! Det handler i virkeligheden om følelser…

Måske oplever du, at det er meget nemmere at hjælpe veninderne end dig selv? Idéerne kommer måske til dig når de spørger dig om råd? Det er slet ikke unormalt. Når vi er “på fremmed” grund har vi ikke et følelsesmæssigt forhold til møbler og nips. Det gør det lettere at være objektiv og se muligheder med det eksisterende.

I dit eget hjem ved du hvornår alting er kommet, hvor lang tid det tog at spare sammen til det, hvem der har foræret dig det, hvilke store overvejelser der har været f.eks. omkring sofavalg (selvom det er 25 år siden) og alt dette spiller ind på din evne til at være objektiv i eget hus. Det er ingen skam, bestemt ikke – blot en konstatering.

Vi gør nemlig ofte som vi plejer og “gror måske lidt fast”. Når forandringens vinde så blæser, søger vi hjælp. Det kan være en god veninde, boligbladene, tv-programmer m.v. som giver inspiration til det nye. Nogle vælger at ringe efter en Indretningsdesigner som mig. Jeg er helt udenforstående og ser alt med nye øjne, og tænker måske lidt anderledes med netop de eksisterende møbler.

Den skrå vinkel åbner mere op til den øvrige del af stuen. Man kan stadig kigge ud på terrassen og nyde haven.

Den skrå vinkel åbner mere op til den øvrige del af stuen. Man kan stadig kigge ud på terrassen og nyde haven.

Det var den rette løsning for en familie jeg besøgte i sidste uge. Her skulle der ske noget nyt og sofastuen skulle integreres mere i det eksisterende. De havde – som mange andre flyttet rundt mange gange. Det var en stor stue med flere hyggelige hjørner. Jeg har fået lov til at vise jer sofastuens forandring – Skete mens jeg var der 😉 Jeg elsker når mine kunder kan mærke forandringen og bare får lyst til at prøve med det samme.

Resultatet af den skråtstillede stue blev god – det åbnede meget mere op til den øvrige del af stuen og var en enkel operation. Vi talte om flere forandringer, dette var blot hvad vi lavede inden jeg kørte hjem. En skøn fornemmelse i maven er, når man har gjort en forskel!

Jeg håber dette indlæg har givet dig lyst og inspiration til at prøve noget nyt. Måske stille dine møbler på skrå?

De bedste hilsner

Anita

Spor tilbage til din side

3 ting du ikke vidste om Anita

Anita har - ligesom dig - nogle ting hun har en stor passion for:

- Tv-serien Matador
- En god sovs, gerne med fløde
- At sy tøj og være kreativ med farverne

Hyggelige omgivelser

At skabe et hjem der indgyder til ro og hygge gør menneskene harmoniske. Det giver mindre stressede situationer og mere overskud til at gøre det der beriger dig i livet.

Resultat af dit besøg, Anita?

Du får idéer og sparring på dit indretningsprojekt. Efter mit besøg har du en "køreplan" at gå frem efter. Du får lettere ved at finde de rigtige ting til din indreretning og gøre din indretning komplet.