Følg min blog på Bloglovin

Billedet er fra www.felius.dk

Jeg har stadig en del af mit rigtig gamle påskepynt. Små farvede æg med snor til at hænge på nogle grene. Plettede æg til at lægge i en rede på bordet, små gule kyllinger i ler, som ser frække ud.

Og mere til.

Dog har jeg det ligesom med julepynten, at det ikke er det hele jeg har lyst til at have fremme. Det anser jeg for helt naturligt, eftersom det er over 20 år siden jeg købte det første.

Forandringernes vinde har blæst en del siden da.

Jeg MÅTTE have det

Billedet er fra www.felius.dk

Sidste år fik jeg øje på noget helt unikt påskepynt som jeg bare MÅTTE have. Jeg har fulgt Felius Design siden de første gang var med på Formland med en lille bitte stand, til i dag hvor de har en noget større stand og fået udvidet deres sortiment væsentligt.

Deres kollektioner indeholder tidløse og stilrene designs til årets højtider og mærkedage – Designs der naturligt kan matches med hjemmets øvrige interiør. Og så gør det ikke noget, at det bliver taget frem i god tid, og det kan også tåle at stå lidt længere tid fremme end den gule påskekylling.

Efter min mening, i hvert fald.

Jeg må indrømme, at det nye pynt giver mine “påske-grene” nyt liv. Så meget at jeg ligefrem glæder mig til at få dem ind og lade dem pryde stuen. Også det at kunne følge med i hvordan grenene springer ud, når de kommer ind i varmen er jo en hel føljeton.

Grib chancen

Der er nu noget hyggeligt over det, at pynte op til en højtid. Vi får pludselig et tema, som gør det til at overskue. Julen er nok den største, og hjemme hos os får den virkelig alt hvad den kan trække med lys, gran, nisser, engle og julelandskaber.

Halloweens orange farve liver så dejligt op i efteråret og i det spæde forår giver påskens gule og grønne farver os en spirende glæde.

Billedet er fra www.felius.dk

Jeg elsker det hele.

I al den tid det står på.

Jeg nyder også, når det skal pakkes ned, for så har det haft sin tid, og nyt må til. Forandring fryder.
Mon ikke min begejstring for mit nye påskepynt kom til at skinne igennem i dette indlæg? Det tror jeg vist. Jeg havde bare lyst til, at du også skulle vide at det smukke påskepynt fandtes.

Har du lyst at se mere, kan du finde et bredt udvalg hos Modernhouse.dk

Og for resten…så kommer det i de fineste æsker. Det gør det nemt at pakke ned og smukt at give som gave.

Ha’ en dejlig forårsdag

Dette indlæg indeholder affilliate links

Tilbage til Idéer til din indretning