Kære mand
(er du ikke en mand, kan du evt. videresende denne mail til rette vedkommende)

Har du en udfordring hver gang du skal finde den helt unikke gave til din kone, kæreste eller gode veninde?

Du vil gerne give hende noget helt unikt, noget hun bliver glad for, noget der sætter spor og noget som hun aldrig glemmer dig for (på den gode måde, altså).

Smykke- og lingeriforretninger tror jeg, i mange tilfælde, er mændenes redning.
Det falder som regel altid i god jord.

Og der er absolut INTET galt i smykker eller lækkert undertøj.

Overhovedet ikke! 

Lad os lige slå det fast!
Med syvtommersøm.
BUM.

I min online-butik, kan du også finde helt unikke gaver. Gaver, som glæder nu og resten af livet. Som altid vil kunne bruges, fordi de indeholder viden om, hvordan du skaber den rette stemning, får alt på rette plads og kort sagt, skaber et drømmehjem.

Det er nemt, bekvemt – og du skal ikke stå i kø

Lyder det ikke godt? Det med kø’en? At du ikke skal stå og glane i dén.

Jeg ved, at min egen mand i hvert fald ville sætte pris på det. Og hvis han så samtidig kunne bestille den perfekte gave til mig, på nettet, så ville det virkelig være win-win.

<a href="https://www.freepik.com/free-photos-vectors/flower">Flower vector created by katemangostar - www.freepik.com</a>

 

Kunsten at finde den helt rigtige gave…

Det er altid skønt at give en gave der falder i god jord – måske det er her du finder den helt unikke gave du gerne vil gi’.

Kurset Balancekunst

Skal du købe en gave til én, som synes at dét med indretning er spændende.

Som måske er godt igang, men som godt kan bruge lidt interessant baggrundsviden til at skabe den helt rette stemning, og samtidig er nysgerrig efter, at få en dybere forståelse for, hvordan omgivelserne påvirker? Så er det Kurset Balancekunst du skal vælge

Kurset består af flere moduler, ca. 3 timers video med forklaringer, billeder og øvelser, samt hele kursusmaterialet på PDF til download.

 

Kurset Rette Plads

Er det en, der blot lige mangler “det sidste” i boligindretningen, så er Kurset Rette Plads den perfekte gave.

Her arbejdes med værktøjer der skaber harmoni og ro i indretningen, fremmer det personlige touch og gør endnu mere glad for dét, man har i forveje.

En grundlæggende viden der for altid vil kunne bruges, og der er livstidsadgang på kurset, så det kan ses igen og igen. Der er både videoer og tekst til download.

 

Indretningsguiden Kom Ind

er et godt valg, hvis du skal give en gave til én, der sætter pris på at alt er som det skal være og sender de rette signaler. Allerede inden man kommer indenfor.

Den oser af gode idéer til entréen, og faktisk også en hel del udenfor. Der er fokus på, hvordan omgivelserne påvirker os og hvordan vi kan give os selv mere energi og overskud i hverdagen.

Det fortjener vi nemlig – guiden er let overskuelig på ca. 30 sider der downloades.

 

Du kan også give mig i gave

Altså ikke sådan noget med, at jeg springer op af en kasse med sløjfe og det hele, men lidt alligevel. Du kan give et gavekort.

Har din bedre halvdel, gode veninde, søn, datter eller en anden du skal give en gave ytret, at de godt kunne tænke sig at få “sådan en som mig” på besøg, så er det en god idé, at give et gavekort til et besøg eller et tilskud til et.

Hvis det aldrig er blevet nævnt, og det blot er noget du synes, så overvej det en ekstra gang. Det kan nemlig tolkes som om, at du synes, at de trænger til at få gjort noget ved deres hjem. Og det er jo ikke meningen, vel?

Ha’ det i baghovedet, hvis du tænker mig ind.

Gavekort på indretningshjælp

Vil du give et gavekort på indretningshjælp, så kontakt mig. Jeg sender dig så et gavekort, du kan printe og pakke pænt ind.

Du skal ikke være i tvivl

Er du i tvivl, så ring til mig. Så får vi en snak om, hvad det er det rette for dig, at give i gave til den du holder af.
Hvis du er mere til at sende en mail, så gør du bare det.

Du er hjertelig velkommen til begge dele.

På IDESIGN.dk  kan du se flere produkter og lade dig inspirere til din indretning.

 

Tak fordi du læste med

Ha’ en smuk dag