Hvis du har fulgt mig, bare lidt, så ved du, at jeg går meget ind for at supplere dét, du allerede har, eller blot købe ting, der ikke koster en bondegård. Det gør jeg af 3 grunde:

  1. Du får et frisk pust for få penge, hvis du finder den helt rigtige ting at supplere med
  2. Dine egne ting får nyt liv, når der kommer blot en enkelt ny ting til samlingen
  3. Du bliver glad i låget, fordi dine (ellers gemte) ting pryder dit hjem på en ny måde

Er jeg på kontoret, bruger jeg altid Google og billedvisning, når jeg skal finde inspiration. Ellers er en tur i byen og kigge i butikker også skønt, hvis tiden er til det.

Den anden dag faldt jeg over nogle sjove vaser med kant, som jeg lige vil vise dig. Jeg synes nemlig ikke det gør noget, hvis du ind i mellem køber noget til dit hjem, som får dig til at trække på smilebåndet, er lidt humoristisk og anderledes. Når det er i en fornuftig prisklasse som brugskunst, så er det givet godt ud.

Gummistøvler giver glæde

Gummistøvlevaserne er hhv. 29 og 36 cm høje og har nogle skønne farver.  De kan da pifte ethvert kedeligt bryggers op. Der er endda hul i dem, så de kan hænge, hvis du ikke har plads til at have noget stående.

Når det er en meget anderledes ting som denne her, så vil jeg helt klart foreslå, at den placeres et sted, hvor det har relevans. Som i et bryggers. Den vil være lidt malplaceret i stuen.

Stemning i dit køkken

Du har måske allerede nogle løg, tomater m.v. stående fremme i dit køkken, for at skabe stemning og så er de jo samtidig brugbare. Flasker med olie kan gøre det samme og er så lige ved hånden, når du har brug for dem.

Jeg fandt de her flasker, som har et humoristisk twist samtidig med, at de har nogle skønne farver. Den brune farve giver ro og tryghed og når der er en varm glød i som her, så bliver den også hyggelig.

Sæt flaskerne der, hvor du synes det passer ind – også i forhold til teksten på dem.

Prøv at være lidt modig

Som du kan se, så skal der ikke meget til, for at skabe et anderledes frisk pust til din indretning. Du skal selvfølgelig kun gøre det, hvis du vil kunne li’ at se på det.

Hvis de vaser jeg har fundet er lidt for skøre for dig, så kan du jo lege med farver i stedet. Det kan være, at der er en farve i et billede du har, som du så kan finde en vase med. Og måske et par puder.

Jeg har fundet min inspiration i dag hos Brøndsholm – Kig forbi, og lad dig inspirere.
Du fortjener et hjem der gør dig glad i hverdagen.

Tak fordi du læste med.

Et billede af din indretningsdesigner

Anita Broberg-Jepsen
Indretningsdesigner & Stemningspilot

Hvis du vil have et en mail, når jeg har skrevet nyt på bloggen, så kan du skrive dig op lige her