Det har haft en konsekvens!

Det meste af sidste uge har jeg arbejdet på min Omsorgsfulde Oprydningsguide. Det har været skønt at få skrevet alle mine erfaringer og værktøjer ned på papir, men det har også haft en konsekvens!

Rengøringstrangen meldte sig…

Lørdag, da jeg ellers skulle have en masse fra hånden skete der det, at jeg blev grebet af overskuelighed og overblik. Køkkenet skulle bare have været normalt ryddeligt, men jeg tog mig selv i at støvsuge og tørre skuffer af, fylde krydderier op, tørre af og rydde ud oven på skabene.

Altså, hvor det gik! Det var helt fantastisk. Skønt at få det gjort

Jeg har godt kunnet mærke, mens jeg skrev, at oprydnings- og rengøringstrangen meldte sig. Noget jeg normalt ellers ikke lider af. Fedt at mærke, at min medicin virker!

Jeg-flyver-på-en-sky-følelsen

Al det skriveri om gode rengøringsvaner, struktur på oprydning, lettelse når det er gjort har simpelthen drevet mig derud, hvor jeg ikke kan lade være! Jeg vælger at se det som et positivt problem og rider med på bølgen. Bliver jo helt høj af at få sat orden på tingene og få sorteret ud i det jeg praktisk talt ikke bruger. Måske du kender følelsen? Lethed og jeg-flyver-på-en-sky-følelsen. Jeg fik den her i weekenden.

Nu vil jeg ile videre med at skrive på guiden om oprydning og struktur, så den kan blive klar til dig!

Ha’ den dejligste dag

P.S. Kan du bare ikke vente på at Den Omsorgsfulde Oprydningsguide udkommer, så kontakt mig og få en snak om din udfordring. Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂

Tilbage til kategori-forsiden