Jeg har lavet en Facebook gruppe der hedder Inspirerende Indretning – på den personlige måde. (og der er selvfølgelig også en plads til dig)

I disse dage går det forrygende med at lukke en masse skønne mennesker ind i gruppen. Mennesker, som kan identificere sig med min beskrivelse af gruppen:

“I dette trygge forum handler det om at skabe personlige hjem. Hjem der passer til de mennesker der skal bo i dem.

Der er plads til arvestykker og nips. Hvis du kan li’ det.
Plads til lyse rum med højt til loftet, hvis det er det, du befinder dig godt i.

Alt er okay, og her kan du måske få nogle idéer til, hvordan du kan få dit hjem endnu mere hyggeligt, smukkere, mere personligt og mere DIG <3″

Det var dét her, der fik mig med, Anita

Der er 3 spørgsmål som skal besvares, når man ansøger om at komme med i gruppen. Det første lyder sådan her:

Jeg blev helt varm om hjertet, da én skrev: “Det er fordi du skriver at det er på den personlige måde.

Og det er jo lige præcis sådan, jeg altid har lavet indretning. Og altid vil gøre det. Fordi det er det eneste, der virker rigtigt for mig.

Der skal jo bo mennesker i de huse jeg indretter. Mennesker med følelser og et liv der skal fungere. Også rent praktisk.

Dejligt, at andre synes det samme

Jeg må indrømme, at jeg har bokset lidt tid med navnet til gruppen. Inspirerende indretning lød helt rigtigt, men det var samtidig lidt distancerende, synes jeg. Da en god veninde og jeg så begyndte at arbejde med en ekstra linje, var jeg ikke i tvivl, da: – på den personlige måde dukkede op.

Så var den der – og det blev dén.

Og som jeg kan høre allerede nu, så ramte den plet hos hende der skrev, og jeg håber, at den vil gøre det hos endnu flere. Så vi kan arbejde hen imod at få skabt nogle personlige hjem, der passer til dem, der skal bo der.

Inspirerende Indretning - på den personlige måde

Der er reserveret en plads…

Så hvis du har lyst til at være med og få endnu mere inspiration til din indretning, så skal du være så hjertelig velkommen i gruppen.

Du finder den lige her:
Inspirerende Indretning – på den personlige måde

Der er meget rummeligt i gruppen, så kender du en, der også har interesse i indretning, er du meget velkommen til at videresende dette link til vedkommende, som også er end velkommen.

Du skal lige være klar over…

…at denne gruppe kan inspirere dig så voldsomt, at du får lyst til at lave forandringer i dit hjem.

Så har jeg forberedt dig.

Håber vi ses derinde – jeg vil glæde mig til at byde dig velkommen