For en god uges tid siden talte jeg med en håndværker om indretning. Vi talte om vores professionelle erhverv og om, hvordan vi hjalp vores kunder hver især.

Vi havde ikke talt længe før han udbrød: ”Der må da være helt vild mange, der gerne vil have fat i dig”
Jeg spurgte ham, hvad der fik ham til at sige det, og det var simpelthen det med, at have en plan at gå frem efter, når der skulle laves om, renoveres eller laves nyt, han tænkte på.

Det var noget af det han ofte oplevede at hans kunder ikke havde, (en plan og overblikket) og derfor ikke var med i processen på samme måde. De kendte simpelthen ikke resultatet de skulle nå frem til. Kunne i hvert fald ikke forestille sig det.

Det var her, han så et kæmpe marked.

Unik indretning

Det satte selvfølgelig tanker i gang hos mig om, at der er endnu flere mennesker jeg kan hjælpe. Hjælpe med at slippe frustrationer over deres indretning, deres valg af gulve, lofter, møbler m.v. og ikke mindst hjælpe dem med at kunne ”se” resultatet for sig, og dermed gøre vejen dertil endnu mere spændende, lettere og noget at glæde sig til.

Det er jo det, jeg kan.

Alt det med at skabe en helhed i hjemmet. Intet bliver overladt til tilfældighederne, de små ting og detaljer tæller, og det er yderst vigtigt at få stemning og personlighed ind i det hele.

Og få kunderne til at se for sig, hvordan det kan blive, når de når til enden, og samtidig kan overskue vejen dertil.

Siden jeg startede som selvstændig i 2003 har jeg fundet ud af, at jeg (åbenbart) kan noget helt unikt, fordi jeg ser på et hjem som en helhed. Ser på dem der bor der, de ting de allerede har, forhører mig med deres ønsker, og så lytter jeg til, hvad de siger. Og nogle gange også dét, de ikke siger (kropssprog kan nemlig sige rigtig meget), der giver gode svar.

Give ting nyt liv

Dét med at have let ved at sætte sig i andres sted – og hjem – selvom de ikke er min egen personlige stil, er altid noget jeg har haft let ved. Det falder ganske enkelt helt naturligt når jeg taler med mennesker i deres eget hjem. Omgivet af alt dét, der betyder noget for dem.

 

Engang sagde en kunde til mig: ”Hvor er jeg glad for, at du taler vores ting op. Det troede jeg slet ikke du ville gøre”

 

Jeg kunne kun svare, at jeg ikke kunne drømme om at nedgøre ting og dømme dem til lossepladsen, hvis jeg kunne mærke, at de havde betydning for dem. I øvrigt, så er jeg så meget jyde, at hvis det virker, kan bruges og er pænt, så prøver vi, om ikke det kan opgraderes på en eller anden måde, og få nyt liv.

Myter og fordomme

Der er mange myter om ”sådan én som mig”. Rigtig mange tror, at hvis man får mig på besøg, så skal man smide alt ud og så skal man ud og investere masser af penge i nye møbler m.v. På den måde vil jeg blive et voldsomt dyrt bekendtskab.

 

Det er ikke sandt.

 

Du kan rigtig mange gange bruge det du har, og nøjes med at flytte rundt og måske lave mindre investeringer i f.eks. billedrammer, grønne planter, et lille bord, maling til en enkelt væg eller noget i den størrelsesorden.  Det er faktisk sådan, at det er dig, der bestemmer, hvad du vil bruge på forandringerne – så kommer jeg med idéerne ud fra det.

 

Andre tror, at dét at få hjælp til sin indretning, kun er for dem med dyre møbler og mange penge.

 

Det er heller ikke sandt.

 

Alle kan have udfordringer med deres indretning og når du ser på mine priser, så kan du også se, at det er til at betale sig fra. Jeg kan fortælle dig, at jeg har sparet rigtig mange mennesker for rigtig mange penge gennem tiden. Simpelthen fordi, at de var ved at udtænke nogle dyre løsninger, som alligevel ikke ville have løst deres indretningsudfordring.

Jeg har fået mine kunder til at skrive, med deres egne ord, hvad de har fået ud af et besøg af mig. Du finder dem via dette link:

Jeg afliver gerne flere myter om indretning
- og svarer på spørgsmål

Det, jeg gør meget ud af er, at være i øjenhøjde med dig. Vi skal finde frem til den allerbedste løsning, og det sker i en god dialog. Jeg kan ikke komme med gode idéer uden jeg ved en masse om, hvordan dine ønsker, vaner, idéer og drømme er. De er med til at forme mine indretningsforslag til dit hjem.

Tak fordi du læste med

 

Skriv eller ring endelig, hvis du skal have aflivet en myte eller få svar på dit spørgsmål

 

Jeg er lige her

Et billede af din indretningsdesigner

Anita
Indretningsdesigner & Stemningspilot

Lyt til mit nyhedsbrev: Når min bordherre taber underkæben


Vil du have et praj, når der er nyt på bloggen?

Så skriv dig op herunder 

Læs tidligere indlæg