Her kan du se Anitas mission med indretning
Jeg viser dig hvordan du får et hjem, som alle i familien kan li' at være i og som fungerer i hverdagen

Må jeg få lov til at inspirere dig?

Julehilsner før og nu

Håndskrevne julekort

Jeg har altid gået ind for autensitet og personlighed. I mit univers er det det, der skaber nærvær, tillid og tryghed. Måske også derfor satte jeg mig for at sende personlige, håndskrevne julekort da jeg startede som selvstændig indretningsdesigner i 2003.

Heldigvis udløste disse julekort et par skønne dage med skrivekramper. Jeg nød det. I fulde drag. Det gav mig nemlig tid til at reflektere over året der gik.

Taknemmelighed

Alle kunder kom igennem systemet igen. Nogle havde jeg fået tilbagemeldinger fra, og vidste hvordan det var gået dem. Andre havde jeg ikke hørt fra, så de dukkede op i mine tanker ind imellem. Mens jeg bladrede i de udsendte fakturaer og skrev julekort, fyldtes jeg af taknemmelighed over alle de mennesker jeg havde fået lov at møde og hjælpe med deres indretningsudfordringer.

Skrivekrampe aftaget

I dag får jeg ikke skrivekrampe på samme måde, da jeg sender mine julehilsner elektronisk. Men jeg nyder stadig tilbageblikket på året der gik. Ser alle virksomheder og hjem for mit indre øje og fyldes til stadighed af taknemmelighed. Taknemmelighed over at jeg kan berige andre med min viden og at jeg hver dag vågner op til mit drømmejob.

I år får de en gave

Som noget ekstra i år, har jeg givet alle mine kunder en gave. Fordi jeg elsker at give. De får online-udgaven af min bog: Hold Orden – en omsorgsfuld oprydningsguide. Den bog der giver et kærligt spark mod en hverdag med mere energi og overskud. Det kan vi alle have brug for.

Jeg håber den falder i god jord. Det er i hvert fald kærligt ment. 

Har du lyst, kan du læse mine tidligere indlæg som handler om julen

Du har det perfekte juletræ

Dit juletræ – personligt eller stilrent

Kunsten at købe den HELT rigtige julegave

 

Med dette indlæg ønsker jeg også dig og din familie en glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.

Anita <3

 

 

 

Spor tilbage til din side

3 ting du ikke vidste om Anita

Anita har - ligesom dig - nogle ting hun har en stor passion for:

- Tv-serien Matador
- En god sovs, gerne med fløde
- At sy tøj og være kreativ med farverne

Hyggelige omgivelser

At skabe et hjem der indgyder til ro og hygge gør menneskene harmoniske. Det giver mindre stressede situationer og mere overskud til at gøre det der beriger dig i livet.

Resultat af dit besøg, Anita?

Du får idéer og sparring på dit indretningsprojekt. Efter mit besøg har du en "køreplan" at gå frem efter. Du får lettere ved at finde de rigtige ting til din indreretning og gøre din indretning komplet.

Få min e-bog om hygge

Tak fordi du kiggede forbi

Før du smutter...

...må jeg så forære dig min e-bog:

"7 tips, der gør dit hjem hyggeligt i en håndevending"

Skriv dig op i dag, og få e-bogen så snart du har bekræftet din mail. Efterfølgende sender jeg dig inspirerende nyt omkring indretning.
(der kan godt gå lidt tid, før bekræftelsesmailen kommer)
Få min e-bog om hygge

Tak fordi du kiggede forbi

Før du smutter...

...må jeg så forære dig min e-bog:

"7 tips, der gør dit hjem hyggeligt i en håndevending"

Skriv dig op i dag, og få e-bogen så snart du har bekræftet din mail. Efterfølgende sender jeg dig inspirerende nyt omkring indretning.
(der kan godt gå lidt tid, før bekræftelsesmailen kommer)