Ingen kender dagen

Altid, når nogen dør, bliver jeg mindet om, at livet kun er til låns og at jeg ikke har al tid i verden, til at leve mit liv, som jeg gerne vil.

Et meget godt skub at få en gang i mellem. Jeg vælger  at se dét som en gave.

For en lille uges tid siden var det den triste nyhed om den hjertelige, kærlige og altfavnende krammebamse, Master Fatman´s død, der fik gang i tankerne igen. Hans sidste ord i radioen, få dage før hans alt for tidlige død, var:

Et mindecitat af Master Fatman

Husk, livet er en gave – og du skal leve det lige nu

Det er SÅ rigtigt.

Vi skal huske at leve lige nu. Ikke vente til vi ”lige får tid”.
Så kan det være, det er for sent.

Er der drømme, tanker eller andet der brænder og vil ud, så prøv for alt i verden at se, om det ikke er muligt på en eller anden måde. Meget kan lade sig gøre, hvis man vil.

Taknemmelig for alt

Hver dag gør jeg mit ypperste, for at huske at glædes og være taknemmelig for livet. For de store ting og de små. Netop nu, hvor alting grønnes, er det de små ting der er så vidunderlige at følge. Knopper på træerne står på spring til at blive til blomster eller blade. Anemonerne pibler frem i skovbunden og hvis jeg snuser godt ind, så kan jeg faktisk dufte foråret.

Magisk

Få idéerne manifesteret

 

Går du med nogle tanker om noget i dit hjem, som du tænker vil gøre dig godt, så skal du heller ikke holde dig tilbage.

Når en tanke begynder, er det som regel et tegn på, at du skal ”rykke” på det. Måske du sagtens selv kan komme videre? Måske du skal have hjælp af venner, familie eller en indretningsdesigner som mig. Jeg er sikker på, at du finder ud af, hvilken vej du skal, for at komme nærmere det mål, du ønsker dig.

Dit drømmehjem i en tankebobbel

Stort eller småt

Det kan være mindre projekter som at få malet et rum, flyttet lidt rundt, piftet køkkenet op eller noget større som en tilbygning, vælte en væg eller renovere badeværelset. Det er altid godt at lufte sine tanker og drømme med nogen der kan fortælle dig, om det vil være godt og kan lade sig gøre, eller om drømmen lige skal justeres lidt.

Det du dybest set ønsker, når de her tanker kommer, er forandring. Forandring, fordi vi som mennesker også hele tiden forandrer os. Så nærmest ”kræver” vi, at omgivelserne forandrer sig med os, så vi ikke bliver ”holdt fast”.

Det er med til at skabe personlig udvikling. Her synes jeg det er fantastisk, at vi kan bruge de fysiske omgivelser til at understøtte den personlige udvikling. Det gør, for mit vedkommende, indretning virkelig interessant.

Der er kun dig til at tage hånd om dit eget liv. Reflektér og overvej, om du skal forandre noget. Finde en vej til at føre dine drømme ud i livet.

Husk at leve lige NU – som Master Fatman sagde <3

 

Nyd livet, nuet og nærværet

Et billede af din indretningsdesigner

Anita Broberg-Jepsen
Indretningsdesigner & Stemningspilot

Vil du have et praj, når der er nyt på bloggen?

Så skriv dig op herunder 

Læs tidligere indlæg

Anita med kasket som stemningspilot

Stemningspilot

For et par år siden talte jeg med en klog tekstforfatter om, hvad jeg kunne kalde mig. Det skulle være

Læs mere »