Her kan du se Anitas mission med indretning
Jeg viser dig hvordan du får et hjem, som alle i familien kan li' at være i og som fungerer i hverdagen

Må jeg få lov til at inspirere dig?

Mor er den bedste i verden…

Mange døtre har tit ønsket at deres mor kunne bo lidt mere smart. Købe nogle af de nye vaser fra ILVA eller skifte lampen over spisebordet ud, så det hele blev lidt mere “opdateret”. Det kan vel ikke være så svært…

Men…det kan det faktisk! Når man bliver ældre, omgiver man sig typisk med ting der har en historie. Måske er der sparet længe op for at købe f.eks. reolen, og sofaen blev måske købt for nogle arvede penge. Hjemmet bliver ofte lidt sammensat, og netop derfor kan det virke rodet for dem, der ikke bor i det, og historien omkring det.

MorerdenbedsteEt hjem er personligt, og skal indeholde lige præcis det, som gør beboerne glade. Det er min filosofi, for jeg mener at det skaber den største livsglæde.

Når jeg er hos kunder som har et lidt “sammenstykket” hjem, er ønsket ofte at få det rettet lidt op og ryddet lidt ud. Skabt en sammenhæng f.eks. mellem træsorter, stilarter m.v. og få styr på billeder og andet til væggene, således der skabes en god ro og balance i rummene.

Det er overordentlig vigtigt for mig, at bevare de ting som har betydning for beboerne, og det får vi en snak om. Er det f.eks. stuen der er i fokus – og er der ikke plads her, er der måske muligheder for placering et andet sted i huset. Jeg søger at finde en løsning så alle bliver tilfredse med resultatet.

Hvis din mor godt kunne tænke sig at få en indretningsdesigner på besøg, som er i stand til at se tingene fra hendes side, så kunne din Mors dags gave måske være et gavekort på indretning fra IDESIGN. Hun skal selv ringe og aftale tid og sted for besøget.

Da indretning er en personlig ting, skal din mor selvfølgelig have mulighed for at sige fra, hvis hun ikke ønsker det.

Jeg er sikker på, at du finder en meget personlig gave der passer lige præcis til din mor!

De kærligste hilsner

Idesign.signatur

Spor tilbage til din side

3 ting du ikke vidste om Anita

Anita har - ligesom dig - nogle ting hun har en stor passion for:

- Tv-serien Matador
- En god sovs, gerne med fløde
- At sy tøj og være kreativ med farverne

Hyggelige omgivelser

At skabe et hjem der indgyder til ro og hygge gør menneskene harmoniske. Det giver mindre stressede situationer og mere overskud til at gøre det der beriger dig i livet.

Resultat af dit besøg, Anita?

Du får idéer og sparring på dit indretningsprojekt. Efter mit besøg har du en "køreplan" at gå frem efter. Du får lettere ved at finde de rigtige ting til din indreretning og gøre din indretning komplet.

Få min e-bog om hygge

Tak fordi du kiggede forbi

Før du smutter...

...må jeg så forære dig min e-bog:

"7 tips, der gør dit hjem hyggeligt i en håndevending"

Skriv dig op i dag, og få e-bogen så snart du har bekræftet din mail. Efterfølgende sender jeg dig inspirerende nyt omkring indretning.
(der kan godt gå lidt tid, før bekræftelsesmailen kommer)
Få min e-bog om hygge

Tak fordi du kiggede forbi

Før du smutter...

...må jeg så forære dig min e-bog:

"7 tips, der gør dit hjem hyggeligt i en håndevending"

Skriv dig op i dag, og få e-bogen så snart du har bekræftet din mail. Efterfølgende sender jeg dig inspirerende nyt omkring indretning.
(der kan godt gå lidt tid, før bekræftelsesmailen kommer)