Mange døtre har tit ønsket at deres mor kunne bo lidt mere smart. Købe nogle af de nye vaser fra ILVA eller skifte lampen over spisebordet ud, så det hele blev lidt mere “opdateret”. Det kan vel ikke være så svært…

Men…det kan det faktisk! Når man bliver ældre, omgiver man sig typisk med ting der har en historie. Måske er der sparet længe op for at købe f.eks. reolen, og sofaen blev måske købt for nogle arvede penge. Hjemmet bliver ofte lidt sammensat, og netop derfor kan det virke rodet for dem, der ikke bor i det, og historien omkring det.

MorerdenbedsteEt hjem er personligt, og skal indeholde lige præcis det, som gør beboerne glade. Det er min filosofi, for jeg mener at det skaber den største livsglæde.

Når jeg er hos kunder som har et lidt “sammenstykket” hjem, er ønsket ofte at få det rettet lidt op og ryddet lidt ud. Skabt en sammenhæng f.eks. mellem træsorter, stilarter m.v. og få styr på billeder og andet til væggene, således der skabes en god ro og balance i rummene.

Det er overordentlig vigtigt for mig, at bevare de ting som har betydning for beboerne, og det får vi en snak om. Er det f.eks. stuen der er i fokus – og er der ikke plads her, er der måske muligheder for placering et andet sted i huset. Jeg søger at finde en løsning så alle bliver tilfredse med resultatet.

Hvis din mor godt kunne tænke sig at få en indretningsdesigner på besøg, som er i stand til at se tingene fra hendes side, så kunne din Mors dags gave måske være et gavekort på indretning fra IDESIGN. Hun skal selv ringe og aftale tid og sted for besøget.

Da indretning er en personlig ting, skal din mor selvfølgelig have mulighed for at sige fra, hvis hun ikke ønsker det.

Jeg er sikker på, at du finder en meget personlig gave der passer lige præcis til din mor!

De kærligste hilsner

Tilbage til Idéer til din indretning