Du har det perfekte juletræ

Du har det perfekte juletræ!

Det har du! Det er i hvert fald perfekt for dig. Fordi du har pyntet det som du har lyst til. Med den personlighed du kan li’ og med ting der betyder noget for dig. På den måde får du sjælen frem i det og skaber den ægte hygge.

Dit hjem er din docking station

Dit hjem er også perfekt! På samme måde som dit juletræ. Det rummer de ting der har betydning for dig – og måske også affektionsværdi. Opfylder dine behov, er funktionelt og giver dig god energi i hverdagen. Det er din docking station.

Føler du, at du ikke bliver helt ladet op, kan det være at dit hjem trænger til en opdatering. Måske du har forandret dig? Er der sket nogle store ting i dit liv som f.eks. jobskifte, familieforøgelse, et tab af en du holdt meget af? Disse kan være årsag til, at du også trænger til forandring i dine fysiske omgivelser. Du bliver nemlig påvirket af det du omgiver dig med. Så på en måde er det også “nødvendigt” at ændre i dit hjem, hvis der sker store forandringer inden i dig.

Små ting at efterleve i hverdagen som vil gøre både dig og dine medmennesker glade og få mere energi og overskud i hverdagen. Fås hos http://wallstickerland.dk til kun 299,-

Nytårsforsæt – har du ét?

Når nytåret skydes ind, har du måske også planer om forandring i dit liv. Nytårsforsæt – noget man sætter sig for i det nye år. Et nyt års begyndelse er da den ultimative start på noget nyt. Det kan være alt mellem himmel og jord. Husk blot, at du ikke skal sætte dig større mål end  de kan nås. På den måde får du mere mod på at lave flere mål fremover, da du ikke får nederlag.

Et nytårsforsæt behøver ikke at være en stor ting. Se blot på disse husregler. Tænker du hver dag på dem, kan det faktisk ændre rigtig, rigtig meget i dit liv. Og så pynter den jo samtidig. Prøv at tænke over, at en sort wallsticker faktisk er superflot på en farvet kontrastvæg i dit hjem 🙂 En farve der passer ind til andet interiør. Ha’ farven min. 3 forskellige steder. Det giver god sammenhæng.

Find Julestemning i januar

Stemningen som julen giver os er for det meste glæde. Glæde over at være sammen, hygge med stearinlys og god mad. Følelsen af denne ultimative glæde er god at gemme i hjertet. Måske du kan finde den frem når du skal finde en hyggelig stemning i dit hjem efter julepynten er væk i januar. Her er det jo altid som om der mangler noget.

Kunsten er at finde den hyggelige stemning frem med de stager, vaser, planter m.v. du har og måske føje lidt nyt til. Måske du fik noget i julegave? Det kan være, at du ser på dit hjem med andre øjne i januar måned. Du får måske lyst til at tilføre lidt kobber eller en anden varm farve for at bevare lidt af nærværet og hyggen fra juletiden. Det er nemlig dét de varme farver gør.

Men der er jo lææææænge til januar måned…nyd nu julehyggen rigtig meget. Det er en skøn tid <3

Julehilsen_idesign

Anita.julemand

Tilbage til Idéer til din indretning