Her kan du se Anitas mission med indretning
Jeg viser dig hvordan du får et hjem, som alle i familien kan li' at være i og som fungerer i hverdagen

Må jeg få lov til at inspirere dig?

Dit juletræ – personligt eller stilrent?

Når julekassen findes frem, sker der ofte det, at den røde tråd i indretningen forsvinder for en stund. Har man f.eks. et “lilla-lime tema” så forstyrrer de røde nisser måske den ellers så flotte indretning.

Personligt julepynt IDE:SIGN

For mit vedkommende, så synes jeg bare det er enormt hyggeligt når huset fyldes med nisser, engle og snemænd i alle mulige afskygninger.

Mit hjem er ikke fantastisk sammenhængende i december måned, men det er hyggeligt! Min største udfordring har været, at finde plads til børnenes kreationer af div. juleklip fra årenes løb.

Børnenes kunstfærdigheder

I de seneste år har jeg klaret det ved at bruge en gavlvæg af et køkkenskab og hænge dem op med “lærertyggegummi” her på. Det er blevet en rigtig skøn væg for mig, for her kan jeg se udviklingen i børnenes kunstfærdigheder og bliver helt varm om hjertet.

Når vi om få dage skal pynte juletræet, så bliver det også en “blandet landhandel” med alt mulig forskelligt pynt. Som barn fik jeg et hæklet julehjerte af en ældre dame som kom hos os, og det skal helt sikkert på, da det betyder meget for mig. Al mit juletræspynt har en historie, er kommet til på et eller andet tidspunkt i mit liv og jeg synes det er lidt som at læse en bog, når låget tages af kassen og træet skal dekoreres. Der er mange gode minder.

Pynt med personlighed

Det mest stilrene ved træet er Georg Jensen topstjernen og lysholderne dertil. En smuk bryllupsgave. Kugler har jeg også mange af, da jeg synes de er ufattelig smukke. Jeg køber et par nye hvert år, så bestanden bevares. Der ryger jo af og til en i svinget.

Hvordan er dit juletræ? Har du det som jeg eller vil du hellere at det hele har en rød tråd så det passer til din indretning? Der er ikke noget rigtigt eller forkert – blot er det vigtigt at du er glad for dit hjem – også i december måned, hvor alt ikke er som det plejer.

Juleindgang - IDE:SIGN

Velkommen på “jule-vis”

En hyggelig juleindgang har du sikkert også lavet, det er så dejligt, når der er et tema at gå ud fra. Med billedet af min juleindgang vil jeg ønske dig og din familie en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

Jeg glæder mig til at inspirere dig i 2014

Idesign.signatur

 

 

 

 

 

Har du lyst, så kan du læse mit nyhedsbrev om: 

Kunsten at købe den HELT rigtige julegave

Hvis du ønsker at modtage mit nyhedsbrev, kan du tilmelde dig her: TILMELD

Spor tilbage til din side

3 ting du ikke vidste om Anita

Anita har - ligesom dig - nogle ting hun har en stor passion for:

- Tv-serien Matador
- En god sovs, gerne med fløde
- At sy tøj og være kreativ med farverne

Hyggelige omgivelser

At skabe et hjem der indgyder til ro og hygge gør menneskene harmoniske. Det giver mindre stressede situationer og mere overskud til at gøre det der beriger dig i livet.

Resultat af dit besøg, Anita?

Du får idéer og sparring på dit indretningsprojekt. Efter mit besøg har du en "køreplan" at gå frem efter. Du får lettere ved at finde de rigtige ting til din indreretning og gøre din indretning komplet.

Få min e-bog om hygge

Tak fordi du kiggede forbi

Før du smutter...

...må jeg så forære dig min e-bog:

"7 tips, der gør dit hjem hyggeligt i en håndevending"

Skriv dig op i dag, og få e-bogen så snart du har bekræftet din mail. Efterfølgende sender jeg dig inspirerende nyt omkring indretning.
(der kan godt gå lidt tid, før bekræftelsesmailen kommer)
Få min e-bog om hygge

Tak fordi du kiggede forbi

Før du smutter...

...må jeg så forære dig min e-bog:

"7 tips, der gør dit hjem hyggeligt i en håndevending"

Skriv dig op i dag, og få e-bogen så snart du har bekræftet din mail. Efterfølgende sender jeg dig inspirerende nyt omkring indretning.
(der kan godt gå lidt tid, før bekræftelsesmailen kommer)