Når min bil skal på værksted betyder det, at jeg har en “tvungen” dag på kontoret. Det gør heller ikke noget, for der er nok af ting jeg kan give mig i kast med.

Det var egentlig min mand der afleverede bilen meget tidligt, men jeg skulle hente noget i den, og heldigvis ligger det tæt på, hvor vi bor.

Mekanikeren spørger lidt nysgerrigt

Da jeg har fået det i bilen, som jeg kom efter, spurgte mekanikeren mig, om det var mit firma. Jeg har jo klistret den til med lidt folie – sår’n for reklamens skyld – så han spurgte videre: Er det sådan noget med, at du hjælper med at få indrettet lokaler og huse?

Anita fra IDESIGN's bil med reklame på

Til det, kunne jeg jo kun svare ja. Samtidig kunne jeg fortælle ham, at det også handlede om, at få den stemning man godt kunne tænke sig, og at det et langt stykke hen ad vejen ikke behøvede at koste en masse. Det er nemlig muligt at bruge en masse ting man har, blot på en ny måde.

Genbrug er godt

Dét, med at bruge tingene på en ny måde er lettest, når der kommer nye øjne og kigger på dit hjem. Så bliver der nemlig lavet nye konstellationer som gør, at tingene kommer til at se nye ud.

Jeg oplevet mange gange, at kunderne melder tilbage med sjove historier om. At dem der kommer på besøg (og som er kommet i huset i mange, mange år) pludselig får øje på en stol eller et billedet og udbryder: “I har da fået nyt”.

Og nej, det har havde de så ikke, men når ting får en ny placering, skabes der en forandring, som giver en masse god energi til hjemmet. Selvfølgelig også til de mennesker der bor der.

Tak, fordi du læste med.

De bedste hilsner

Et billede af din indretningsdesigner

Anita Broberg-Jepsen
Indretningsdesigner og Stemningspilot

IDESIGN.dk 
Gratis: Facebookgruppe Inspirerende Indretning

Vil du have et praj, når der er nyt på bloggen?

Så skriv dig op herunder 

Læs tidligere indlæg

Ser du håndbold?

Håndbold. I december og januar. Damer og mænd. Det kan samle danskerne om skærmen. Om noget. For det er OS

Læs mere »