Lampe-problemer?

På det seneste har jeg haft rigtig mange kunder der har haft lampe-problemer. De har været i tvivl om, hvor og om de skulle placere lamper i deres hjem, hvilke de skulle vælge og hvilken type pære de kunne bruge, nu hvor glødepæren er udfaset. Det er et stort emne men meget vigtigt, da lyset betyder rigtig meget for os menneskers velbefindende, specielt i den mørke tid, hvor vi ikke får så meget naturligt lys.

Eksempler på lamper til hyggebelysning. Find din egen stil og gør stuen personlig og levende

Eksempler på lamper til hyggebelysning. Find din egen stil og gør stuen personlig og levende

Hyggebelysning

I dette indlæg har jeg valgt at sætte fokus på “hygge-belysning” i stuen, da det er den type belysning der gør din stue levende. Det der gør, at du føler dig godt tilpas og opnår den ønskede stemning.

Måske du husker fra din barndom, at din mor eller bedstemor ved aftenstid gik rundt i stuen og tændte lamper i alle hjørner? Og hvis du tænker over det, var der så ikke en hyggelig og god stemning? Du kan prøve at overføre “hjørne-lamper” til dit eget hjem, placere en lille lampe på en reol, en standerlampe ved sofaen, et par pendler over et lampebord m.v. På den måde vil dit hjem blive mere levende. Og nej, du er ikke gammeldags, blot bevidst om, hvad lys kan gøre ved et rum og en stemning. Du finder selvfølgelig de lamper som du kan li’ og som du synes passer til dig og dit hjem.

En udfordring kan være, at du brænder efter at få en special lampe, men økonomien ikke lige er tildet. Så prøv om du kan leve med en billigere model til en start. Det er lyset den giver, som giver stemningen, men hvis du ikke bryder dig om lampen, giver den dig selvfølgelig ikke noget godt – husk det!

IDE:SIGN - 3 gode lampetips

  • Udfra lampens placering – overvej om du skal bruge læselys eller hyggelys
  • Husk, at en lampe der ikke lyser ud gennem skærmen, giver et fantastisk fokuslys
  • Vælg eller LED – så kan du med god samvittighed have mange lamper tændt

Der vil løbende komme flere indlæg med lys, om godt arbejdslys, pæretyper – fordele/ulemper, lys-tanker ved nybyggeri m.v.

Tak fordi du læser med

Idesign.signatur

 

 

 

 

 

Vil du vide mere om mig og hvad jeg kan gøre for dig, så lyt med her