Badeværelset er et rum, hvor du let kan ændre stemningen.

Du kan købe nye håndklæder, nyt badeforhæng og matchende krukke til vindueskarmen, og så er der sket noget nyt.

DET ER SKØNT…at det er så let.

Jeg fornægter ikke at jeg er jyde, og synes det er sjovt at lave små forandringer der har stor effekt. Personligt synes jeg, at det er det sjoveste. Det gør heller ikke noget, hvis ændringerne ikke er særlig dyre.

Badeforhæng
Har du badeforhæng i dit badeværelse, er det en god idé at tage udgangspunkt i det.

Find et du kan li’, med de farver du tænker du gerne vil ha’ til at pryde badeværelset. De farver kan du lade gå igen i dit nips, krukker, vaskeklude og håndklæder. Det skaber sammenhæng og giver dig følelsen af, at der er harmoni i tingene.

Har du et yndlingsbadeforhæng der er blevet jordslået, kan du med fordel læse mit tidligere blogindlæg Red dit badeforhæng

 

 

Håndklæder
Måske har du allerede nogle fine håndklæder der slet ikke er slidte. Hvis de er i en farve der kan gå til badeforhænget du har fundet, er der ikke noget i vejen med genbrug. Hvis dit forhæng er hvidt, rødt, gråt og sort, og du har masser af grå håndklæder, kan du f.eks. købe 2 røde og så har du fået nyt uden at foretage de store investeringer.

Det kan også være, at du har nogle lyse, lidt kedelige håndklæder som kunne farves. Det har mange – incl. mig selv – haft succes med. En god måde at få nyt uden at smide noget gammelt og særdeles brugbart ud.

Min sæbedispenser som virkelig fungerer for vores familie.

Sæbedispenser
Den nemme løsning er, at finde en engangs sæbedispenser hvor sæben har farven der passer til din indretning. Nemt.

Vil du hellere selv have indflydelse på hvilken sæbe der bruges, kan du købe en dispenser i en farve og fylde det sæbe i, som du har lyst til.

Selv er jeg rigtig glad for den sæbedispenser til væg, som vi valgte for snart flere år siden. Den er genial for vores familie. Ingenting står på bordet, jeg bestemmer selv sæbetypen og doseringen er nem for alle – store som små.

Nips
Du kan også altid finde et match med et par stager, en krukke i vinduet eller måske du har nogle parfumer, cremer eller andet der passer til den farve du har valgt. Det er rart, hvis noget af det du bruger dagligt kan stå fremme, så det er nemt at komme til.

Så er det nemlig ikke kun pænt. Så er det også funktionelt.

Måske du bare skal igang med at pifte badeværelset lidt op?

Give det et løft – og på den måde løfte dig selv. Det giver nemlig energi med forandring i hjemmet.

Har du simpelthen stirret dig blind på dit badeværelse?
Synes at det eneste der kan få det til at blive godt er en total renovering?

Hvis ikke budgettet er til det pt, så er der hjælp at hente hos mig.

For år tilbage lancerede jeg Indretning pr. mail til badeværelser. Det gik godt og jeg har siden haft en del af den type indretninger. Det er uden min fysiske tilstedeværelse, men jeg formår alligevel via en telefonsamtale og billeder at skabe den tillid til mine kunder, der er vigtig for mig, i mit arbejde.

Bare det, at få nye øjne på dit badeværelse, kan være med til at gøre en kæmpe forandring. Du bliver mere glad for det du har og finder ud af, at det måske kan bruges. Bare på en ny måde.

Prisen for badeværelsesindretning pr. mail er 399,-

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du har brug for en snak om dit projekt.

Ha’ en dejlig dag