I min tid som indretningsdesigner er jeg kommet til mange forskellige badeværelser som har fungeret fint, rent funktionelt, men hvor kunderne har haft et ønske om, at det ikke så så “gammelt” ud. Grønne, blå, brune eller røde fliser kan godt være en udfordring sammenholdt  med wc, håndvaske og badekar i farver der matcher fliserne.

Som altid – når jeg indretter – arbejder jeg ud fra kundens behov og ønsker i forhold til økonomi og funktionalitet.

Ofte har budgettet ikke været til at ændre badeværelset lige med det første, og derfor skulle jeg være ekstra kreativ med de midler der ofte er til rådighed i et sådan rum.

Her er det som regel:

  • Badeforhæng
  • Håndklæder
  • Sæbedispenser og toiletspand
  • Nips i vindueskarmen

…jeg har haft at gøre med. Og det kan der sagtens komme noget spændende ud af.

Tit og mange gange er udfordringen at finde det rette badeforhæng, da det er formidabelt til at samle et rum.

Findes nogle af farverne på fliserne eller sanitet heri, er den så godt som hjemme. Så kan der arbejdes derudfra med håndklæder og div. urtepotter m.v. For nogle år siden fandt jeg et stykke badeforhængsstof der rummede det hele. Det var hvidt i bunden og havde farverne grøn, varm gul og rustrød som nogle enkle firkanter i forskellige størrelser. Tro mig, det har piftet mange badeværelser op.

IDE:SIGN - retro-bad

Savner du nye idéer til dit badeværelse, så kan du få indretning pr. mail hertil. Læs mit tidligere indlæg om det her

Må dagen smile til dig

Anita

Indretningsdesigner hos IDE:SIGN

P.S. Er dit yndlingsbadeforhæng blevet jordslået – så læs her hvordan du kan redde det Red dit badeforhæng!