28. maj 2013

Længe har jeg gået med tanken om, om det kunne lade sig gøre at indrette pr. mail. Allerhelst vil jeg jo gerne være til stede i et hjem, mærke stemningen og de mennesker der bor i huset, se deres stil og det de omgiver sig med. Det giver et godt billede af hvem de er og hvilken retning de skal i.

Prøvekaniner hjalp mig

Jeg bestemte mig for at det skulle prøves af. Fik – via mit nyhedsbrev – nogle “prøvekaniner” som velvilligt tog nogle billeder af deres badeværelser og sendte beskrivelser  til mig omkring deres tanker, ønsker og behov samt deres budget for ændringerne.

Der kom alle typer af opgaver. Nyere badeværelser, ældre samt nogle der helt skulle bygges om. Alt sammen spændende projekter. Jeg gik i gang og lavede en lille rapport til hvert badeværelse der beskrev, ændringsforslag samt lavede uddybninger hertil. For mig er det vigtigt at forklare HVORFOR ændringerne skal foretages og hvad det vil betyde for rummets brug og indtryk.

Positive tilbagemeldinger

De tilbagemeldinger jeg har fået indtil nu har været udelukkende positive. På trods af min “manglende fysiske tilstedeværelse” lykkedes det at skabe tillid til kunderne. De fik nogle funktionelle og brugbare løsninger der gav dem nogle badeværelser der blev mere inspirerende og “levende”. Har allerede hørt fra flere der er ved at føre ændringerne ud i livet.

Det gør mig glad, at det også kan lade sig gøre at bringe spændende idéer til kunder på denne digitale måde, og at de samtidig oplevede konsultationen som nærværende.

Indretning på afstand

Ca. 50% af “prøvekaninerne” kunne godt finde på at bruge denne løsning på andre rum i huset. Om jeg synes det kan “forsvares” ved jeg endnu ikke. Jeg vil jo gerne være 100% sikker på at jeg giver den rette rådgivning, og det bliver sværere når man er på afstand. Nummer 1 er at være der selv. Måske Skype konsultationer kommer til…jeg venter og ser.

Her er nogle billeder af ting som blev foreslået i nogle af opgaverne. Måske det kan være til inspiration for dig…

IDE:SIGN - tilbehør til badeværelset

Med ønsket om en dejlig dag

Anita Broberg-Jepsen
Indretningsdesigner & Stemningspilot

Se mere om indretning pr. mail/telefon her: Klippekort til indretningshjælp