Her kan du se Anitas mission med indretning
Jeg viser dig hvordan du får et hjem, som alle i familien kan li' at være i og som fungerer i hverdagen

Må jeg få lov til at inspirere dig?

Indretning pr. mail

28. maj 2013

Længe har jeg gået med tanken om, om det kunne lade sig gøre at indrette pr. mail. Allerhelst vil jeg jo gerne være til stede i et hjem, mærke stemningen og de mennesker der bor i huset, se deres stil og det de omgiver sig med. Det giver et godt billede af hvem de er og hvilken retning de skal i.

Prøvekaniner hjalp mig

Jeg bestemte mig for at det skulle prøves af. Fik – via mit nyhedsbrev – nogle “prøvekaniner” som velvilligt tog nogle billeder af deres badeværelser og sendte beskrivelser  til mig omkring deres tanker, ønsker og behov samt deres budget for ændringerne.

Der kom alle typer af opgaver. Nyere badeværelser, ældre samt nogle der helt skulle bygges om. Alt sammen spændende projekter. Jeg gik i gang og lavede en lille rapport til hvert badeværelse der beskrev, ændringsforslag samt lavede uddybninger hertil. For mig er det vigtigt at forklare HVORFOR ændringerne skal foretages og hvad det vil betyde for rummets brug og indtryk.

Positive tilbagemeldinger

De tilbagemeldinger jeg har fået indtil nu har været udelukkende positive. På trods af min “manglende fysiske tilstedeværelse” lykkedes det at skabe tillid til kunderne. De fik nogle funktionelle og brugbare løsninger der gav dem nogle badeværelser der blev mere inspirerende og “levende”. Har allerede hørt fra flere der er ved at føre ændringerne ud i livet.

Det gør mig glad, at det også kan lade sig gøre at bringe spændende idéer til kunder på denne digitale måde, og at de samtidig oplevede konsultationen som nærværende.

Indretning på afstand

Ca. 50% af “prøvekaninerne” kunne godt finde på at bruge denne løsning på andre rum i huset. Om jeg synes det kan “forsvares” ved jeg endnu ikke. Jeg vil jo gerne være 100% sikker på at jeg giver den rette rådgivning, og det bliver sværere når man er på afstand. Nummer 1 er at være der selv. Måske Skype konsultationer kommer til…jeg venter og ser.

Her er nogle billeder af ting som blev foreslået i nogle af opgaverne. Måske det kan være til inspiration for dig…

IDE:SIGN - tilbehør til badeværelset

Med ønsket om en dejlig dag

Anita Broberg-Jepsen
Indretningsdesinger hos IDE:SIGN

Spor tilbage til din side

3 ting du ikke vidste om Anita

Anita har - ligesom dig - nogle ting hun har en stor passion for:

- Tv-serien Matador
- En god sovs, gerne med fløde
- At sy tøj og være kreativ med farverne

Hyggelige omgivelser

At skabe et hjem der indgyder til ro og hygge gør menneskene harmoniske. Det giver mindre stressede situationer og mere overskud til at gøre det der beriger dig i livet.

Resultat af dit besøg, Anita?

Du får idéer og sparring på dit indretningsprojekt. Efter mit besøg har du en "køreplan" at gå frem efter. Du får lettere ved at finde de rigtige ting til din indreretning og gøre din indretning komplet.

Få min e-bog om hygge

Tak fordi du kiggede forbi

Før du smutter...

...må jeg så forære dig min e-bog:

"7 tips, der gør dit hjem hyggeligt i en håndevending"

Skriv dig op i dag, og få e-bogen så snart du har bekræftet din mail. Efterfølgende sender jeg dig inspirerende nyt omkring indretning.
(der kan godt gå lidt tid, før bekræftelsesmailen kommer)
Få min e-bog om hygge

Tak fordi du kiggede forbi

Før du smutter...

...må jeg så forære dig min e-bog:

"7 tips, der gør dit hjem hyggeligt i en håndevending"

Skriv dig op i dag, og få e-bogen så snart du har bekræftet din mail. Efterfølgende sender jeg dig inspirerende nyt omkring indretning.
(der kan godt gå lidt tid, før bekræftelsesmailen kommer)