Er du også en utålmodig sjæl? Synes det er irriterende når ting tager for lang tid? Når der er mange processer der skal gennemgås og det træææækkker uuuud.

Så har du det ligesom mig!

Det, der virkelig prøver mig af lige nu, er tilblivelsen af min bog: Hold Orden – En omsorgsfuld oprydningsguide.

Faktisk så troede jeg, at den skulle være færdig inden jeg gik på sommerferie. Jeg måtte så erkende, at den ikke ville blive gennemarbejdet nok. Der skulle nok lige finpudses og afklares de sidste detaljer. Ikke jage, sagde stemmen i mit hoved.

Og det var godt nok!

Indholdet har sådan set været på plads meget længe. Rækkefølgen på kapitlerne ligesådan. Det, der har taget tid har været det, at gøre den “lækker”. Få sat prikken over i’et. Gøre det der gør, at det bare fungerer.

Og det tager tid. Meget tid.

Sådan er det også når du skal indrette dig derhjemme. Skabe nogle omgivelser du finder dig godt til rette i. Det tager også tid. Hvis du, vel at mærke, vil gøre det med hjertet.

Det er ingen kunst, at tage på indkøb og købe et fikst og færdigt hjem med billeder, nips, møbler, tæpper m.v. Det kan alle gøre. Næsten alle, måske. Hvis man bare har penge nok.

I følge min overbevisning så er et hjem der bliver “købt” på denne måde ikke personligt. Det bliver en kulisse. Meget pænt, men ikke et hjem med personlighed og betydning.

Holdorden_shop_billede
Den endelige forside til min bog: Hold orden – en omsorgsfuld oprydningsguide

Et hjem med personlighed får du ved at have de ting omkring dig som betyder noget for dig. Ting du har fået af mennesker du holder af. Ting du har købt et bestemt sted og som får dig til at tænke gode tanker. Ting du kan forbinde dig med.

Så kommer personligheden frem!

Og du vil føle, at det bliver DIT hjem. Som betyder noget for dig. Det er der vi skal hen. Hen til, at du får et forhold til dine ting. Har du det, vil du også føle dig mere hjemme. Du får lettere ved at være dig selv, slappe af og nyde de hyggelige omgivelser.

Det med at skabe et personligt hjem, tager tid. At finde det helt rigtige. Så slutresultatet bliver tilfredsstillende. Sådan har det også været med min bog.

Efter ferien gik jeg til projektet med krum hals, og nu er jeg så langt, at det eneste jeg mangler er, at få grafikeren til at gøre den klar til tryk. Så er jeg jo snart i mål. Og det har været en god proces. Også godt at mærke, at tålmodighed lønner sig.

Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at min bog vil kunne hjælpe dig med din oprydningsudfordring. Gennem hele processen har jeg nærmest tænkt i systemer for at skabe mere ro i mine omgivelser. Det har været skønt at mærke, alt det, som bogen sætter i gang. Her kan du læse indlægget Min egen medicin virker

På bloggen her, kan du høre mere om bogen: Hold Orden – en omsorgsfuld oprydningsguide. Få at vide når den udkommer og andet praktisk.
Skriv dig op her, hvis du vil have et praj i din indbakke når der er nyt.

Jeg glæder mig til at inspirere dig!

Tilbage til forsiden med kategorier