I sidste uge var jeg ude på en af mine yndlingsopgaver

kryds & tværs som afslapning

At forandre noget eksisterende med små effekter som dog bidrager til en helt anden oplevelse af rummet. Elsker det!

Loungen/baren var sådan set fin. Det fungerede. Det var blot personalet der synes at der godt måtte ske noget nyt.

Nyt uden store omkostninger

Jeg har et ”jyde-gen” som gør, at jeg ikke synes der skal bekostes en masse penge på noget, som fungerer godt. Måske derfor elsker jeg den her slags opgaver, hvor jeg skal bruge min kreativitet og åbne kundernes øjne op for at bruge deres ting og rum på en ny måde – uden de store omkostninger.

Netop det med at åbne øjnene op og se tingene på en ny måde, kom jeg til at tænke på i weekenden, da jeg løste kryds & tværs (Elsker det, men gør det stort set kun i min ferie).

Pugere på 6 bogstaver…

Her skal hjernen også virkelig drejes og der skal tænkes anderledes for at få f.eks. Pugere til at blive et andet ord på 6 bogstaver…..Som regel synes jeg der skal et par kryds & tværs igennem systemet før jeg får rigtig indblik i den nye tankegang som kræves, når disse bogstav-udfordringer skal løses.

I sidste uge – og som stort set hver gang jer er på indretningsopgaver – sagde kunden: ”Det var vi aldrig selv kommet på”. Og nej, for deres hjerner er ikke drejet i ”indretnings-mode” som min.

Min “indretnings-blanding”

Det er tydeligt at mærke, at jeg med mine næsten 13 år som selvstændig indretningsdesigner på bagen, har en god portion erfaring at trække på. Når jeg så lægger min viden fra Neo Feng Shui til og blander med min interesse for andre menneskers velvære, så bliver produktet nogle spændende og levende rum som fungerer efter hensigten.

Tilbage til min kunde

Vi fik flyttet lidt rundt på møblerne da jeg var der. Det gav rummet mere liv og brød med kanterne. Dette kan også gøres med runde tæpper – læs tidigere indlæg hvis du har lyst  Runde tæpper gør altså bare en forskel

Billeder blev flyttet lidt rundt, der blev fundet nogle et andet sted (hvor jeg selvfølgelig også kom med en plan til det rum, hvorfra vi ”huggede” et billede) og der blevet lavet et hyggeligt miljø et sted som gav mere sjæl til det område.

Indkøbslisten til det ca. 80m2 store rum lød på:

Alt i alt en meget overkommelig indkøbsliste, som ændrer stemningen i rummene.

Den rigtige indretning kan spare tid

Der blev også tænkt i, at placere møbler på en sådan måde at de havde en funktion hvor de stod, og ikke ville blive flyttet rundt som tidligere. Det vil nemlig spare tid når de ikke hver dag skal flyttes tilbage til udgangsposition.

Når nye tanker implementeres

Nye tanker omkring rummene blev opdaget og implementeret. Når dette sker på mine indretningsbesøg, så er det min oplevelse, at jeg planter nye frø i mine kunder. Frø der vokser og pibler frem når der er brug for det.

Engang sagde en kunde til mig:

”Jeg prøvede at tage ”dine briller” på– og så fandt jeg en løsning på min udfordring”

At mit besøg også kan gøre det

Få mennesker til at se nye ting og tænke anderledes og lidt ud af boksen, synes jeg er meget positivt. Det gør mig glad!

Tak for din tid – måske du også blev inspireret?

Idesign.signatur

Kender du nogen som kunne have glæde af at læse med, så giv dem et praj 😉

Ja tak – giv mig et praj når der er nyt på bloggen