I mit sidste indlæg havde jeg fokus på Dharma og Greg – fra ”Et umage par” og deres måde at give hinanden plads på i indretningen.

Nu vil jeg kigge på Greg´s forældre Kitty og Edward. De er fantastiske personligheder og får altid et smil frem på mine læber.

Klik på linket her, så kan du se de skønne mennesker

Fordi det passer ind

Det, der i afsnittet fanger mig er, da Greg besøger sin far i dennes hjemmekontor. Snakken falder på de ting der er i kontoret, og det går op for Greg, at ingenting af det han ser, er noget der har tilhørt hans far. Intet af det har faderen bestemt skulle være der. Det er ene og alene Greg´s mor Kitty – en umådelig snobbet kvinde – og hendes indretningsdesigner – der har indrettet det, med hvad de nu synes var smart, og passede ind i temaet.

Har jeg en BarGlobus?

Det går op for Greg, at hans far slet ikke er den, han tror han er. Hele sit liv har Greg troet, at hans fars personlighed var afspejlet i kontoret. Han føler sig en smule snydt!  Greg nævner for sin far, om hans Bar-globus heller ikke er hans, og det viser sig, at faderen slet ikke vidste, at han havde en sådan.

Barglobus
Greg’s far vidste slet ikke at han havde sådan en fantastisk opfindelse i sit kontor.

Indrømmet! Temaer er sjove

Her er det jo jeg tænker, at denne mand blot er statist i sit eget hjem. Ikke godt, efter min overbevisning.   Dit hjem skal afspejle den du er – ikke den andre finder på du er. Indrømmet – det er sjovt at arbejde i temaer – og jeg kan virkelig selv blive grebet af det.

At finde ting der ”passer ind” til f.eks. et baggårdstema, et rigtig herreværelse, et blomstertema, fransk bondestil m.v. Der går sport i det. Men er de mennesker der skal bo i det ikke med til det, skal man passe på. Det er vigtigt at huske at få nogle af deres egne ting med ind, måske lade det være basen, alting bygges op omkring.

Han havde faktisk noget der betød noget

Edward har været en tålmodig mand, der har ladet sin kone bestemme det hele og undertrykt sin personlighed. Han viser på et tidspunkt Greg sit mest værdifulde minde: Et krus med navnet Ted. Det var det de kaldte ham i skolen. Men….det passede ikke ind i indretningen af hans kontor, så det ligger i skuffen – uden Kitty´s vidende.

Da hans kære kone, Kitty, finder ud af, at det krus betyder så meget for ham, er hun ikke sen til at handle, for hun vil jo det bedste for sin mand. Straks bliver indretningsdesigneren hidkaldt og temaet for kontoret ændres. Nu hedder det ”Collage” i stedet – og så er der plads til kruset. Men lur mig, om alt det andet der kommer til, ikke har nogen betydning for Edward.

Missionen skal komme fra hjertet

Jeg går ind for den personlige indretning. Vil gerne at du har det godt i dine omgivelser. Der kan sagtens være temaer, bare du husker at du og din evt. partner synes det er det, I vil ha’. Fra hjertet! Er det missionen, så gå ind for det. Find ting på nettet, på loppemarkeder m.v. til du får det du gerne vil have. Så er du med i det, føler ejerskab for det og så er det godt for dig.

Grin med på afsnittet om indretning hos ”Et umage par” sæson 2 afsnit 22

Fik du ikke læst indlægget med Dharma og Greg, så er det her – Personlig indretning – med streg under personlig 

Håber du blev inspireret til hvordan en personlig indretning kan være – og ikke være.

Tilbage til Idéer til din indretning