– vil det passe til os?

I fasen hvor der kigges på nyt hus, og måske på flere forskellige, kan det være svært at bevare overblikket.

Jeg tager en snak med dig/jer omkring jeres ønsker og behov. Sammen kigger vi på de huse I har i kikkerten, og jeg kommer – ganske objektivt – med fordele og ulemper i henhold til det I har fortalt mig. En sådan proces kan gøre, at I bliver endnu tryggere ved jeres husvalg og endnu mere sikre på, at I vælger det rette.

Under hele processen er jeg “jeres mand” og har ikke aktier i noget. Det eneste jeg gerne vil er, at I får valgt jeres nye drømmehjem, og at det føles helt rigtigt i maven.

En samtale på 1½ time koster 1.999,- og I må gerne komme hos mig. Ellers kommer kørsel oveni.
Skal vi sammen ud og se nogle huse, beregnes timepris á 995,-

Ring og få en snak, hvis I har nogle spørgsmål eller er i tvivl om, om jeg kan hjælpe jer.
I er altid velkomne.