Her kan du se Anitas mission med indretning
Jeg viser dig hvordan du får et hjem, som alle i familien kan li' at være i og som fungerer i hverdagen

Må jeg få lov til at inspirere dig?

Vi skal købe nyt

– vil det passe til os?

I fasen hvor der kigges på nyt hus, og måske på flere forskellige, kan det være svært at bevare overblikket.

Jeg tager en snak med dig/jer omkring jeres ønsker og behov. Sammen kigger vi på de huse I har i kikkerten, og jeg kommer – ganske objektivt – med fordele og ulemper i henhold til det I har fortalt mig. En sådan proces kan gøre, at I bliver endnu tryggere ved jeres husvalg og endnu mere sikre på, at I vælger det rette.

Under hele processen er jeg “jeres mand” og har ikke aktier i noget. Det eneste jeg gerne vil er, at I får valgt jeres nye drømmehjem, og at det føles helt rigtigt i maven.

En samtale på 1½ time koster 1.999,- og I må gerne komme hos mig. Ellers kommer kørsel oveni.
Skal vi sammen ud og se nogle huse, beregnes timepris á 995,-

Ring og få en snak, hvis I har nogle spørgsmål eller er i tvivl om, om jeg kan hjælpe jer.
I er altid velkomne.

3 ting du ikke vidste om Anita

Anita har - ligesom dig - nogle ting hun har en stor passion for:

- Tv-serien Matador
- En god sovs, gerne med fløde
- At sy tøj og være kreativ med farverne

Hyggelige omgivelser

At skabe et hjem der indgyder til ro og hygge gør menneskene harmoniske. Det giver mindre stressede situationer og mere overskud til at gøre det der beriger dig i livet.

Resultat af dit besøg, Anita?

Du får idéer og sparring på dit indretningsprojekt. Efter mit besøg har du en "køreplan" at gå frem efter. Du får lettere ved at finde de rigtige ting til din indreretning og gøre din indretning komplet.