Har du ting der nager dig?
Noget du observerer hver eneste dag – måske flere gange om dagen?
En dør der knirker, en låge der hænger, en pære der er sprunget, en liste der mangler eller noget helt andet, som ubevidst dræner din energi.

Værktøj der kan afhjælpe ting der(k)nager

For det gør det!

Om du vil eller ej.

Det er i og for sig småting, men du giver dem hver dag en del af din opmærksomhed. Dit overskud. Din energi.

Reklamen med: Få det nu Fix’et – er “ikk’ så ringe endda”. For det tager måske kun 10 minutter, men du får stor glæde af det hver eneste dag, da det så ikke længere fylder i din bevidsthed.

Jeg har flere gange observeret – incl. hjemme hos mig selv – at når f.eks. man sætter huset til salg, så bliver alle de små ting fixet. Og hvor er det fedt! Endelig bliver det gjort – og så sælger man huset.

I dag fik jeg nok!

Trappen ned til vores stue har længe vippet og knaget når man gik på den. Jeg har ladet et par bemærkninger sive om, at det ville være dejligt at få den skruet fast, men min skønne håndværkermand har ligget vandret med andre opgaver. Så….

Jeg kan jo godt det med værktøj. I mild grad, altså. Kan kende forskel på de forskellige og ved hvad de skal bruges til. Så jeg fandt svensknøglen og en fastnøgle frem og brugte max. 5 min. Nu er trappen ikke til at rokke. SÅDAN!

Det er fedt! Ikke mindst at det nu er ude af min bevidsthed og ikke nager mig, som noget der også lige skal ordnes på et tidspunkt. Nu er det gjort. Og jeg gjorde det selv!

Har du en udfordring med nogle små ufærdige ting der nager dig, så tøv ikke med at gå igang. Du får SÅ meget igen. Hvis du mangler støtte og “værktøjer” til at komme igang med at se på dine vaner og mønstre, vil min bog være god for dig.

I bogen: Hold Orden – en omsorgsfuld oprydningsguide får du et boost til dét at holde orden. Der bliver sat fokus på hvorfor du skal gøre det og hvad det rent faktisk gør ved dig.

Ikke en løftet pegefinger. Men et kærligt spark 🙂
“Sparket” koster kun kr. 125,- hvis du vil have en rigtig bog, og Kr. 99,- hvis du vil have den online
Den er skrevet i et letlæseligt sprog du kan forstå og forholde dig til.

Vil du holdes til ilden hver uge, så kan du også blive medlem af min Facebook gruppe: Hold orden – på den lange bane

Jeg ønsker for dig, at du får fixet de små ting. Husk, at det har større betydning for dig end du tror.

De kærligste hilsner

Besøg min hjemmeside og få inspiration til din indretning

P.S.
Vil du have et praj når jeg skriver nyt på bloggen? Det kan du gøre på dette link
Hvis du tænker, at andre kan have glæde af at læse dette indlæg og måske følge lidt med, er du velkommen til at videresende til dem. TAK.