Jeg elsker små tæpper på strategisk rigtige steder. Synes det skaber en god samling af et miljø og giver også mulighed for at ”lege” med farver på gulvet i stedet for kun på vægge og møbler.

Et tæppe med lækre farver på gulvet og en vase eller et par stager i samme farver på konsollen, skænken m.v. gør, at der bliver skabt en god helhed.

kenderdudetFor nylig havde min søn valgt et tæppe til sit værelse. Lige præcis de farver han kunne li’. Problemet var bare, at det ikke ville ligge lige. Jeg har ellers normalt ikke noget imod at bryde de lige linjer, men når nu tæppet er bestemt til at ligge lige – og følge kanten af en reol – så kommer mit perfektionistiske gen op i mig. Så SKAL det ligge lige!

Jeg forsøgte mig med de her netunderlag i gummi, som du nok kender, men her havde det ikke rigtig den ønskede effekt. Udfordringen var, at tæppet lå i en gangbane, og derfor lettere skubbes rundt, end hvis der f.eks. stod et bord midt på det. Jeg kunne mærke, at det virkelig irriterede mig at det ikke ville ligge lige.

Jeg er nok perfektionist

Nu har jeg aldrig været den der slår mig til tåls med noget – i dette tilfælde et tæppe der skøjter rundt – hvis der på nogen måde kan findes en løsning på problemet.

Da jeg en dag stod og penslede flydende FORMGUMMI – købt i en hobbyforretning – på sålerne af et par hjemmestrikkede sutsko, tænkte jeg at det da måtte kunne bruges. Jeg penslede kanten af tæppet hele vejen rundt, ventede på at det tørrede og vendte det om. Nu kunne tæppet ligge lige!

Har så sidenhen erfaret, at det er godt at gøre det over det hele, i hvert fald i et tilfælde som dette, hvor der er meget trafik hen over. Så er man i hvert fald sikker på, at det ligger mere fast.

husk.kanikkefjernesHav med i dine overvejelser hvad der vil være den bedste løsning for dig. Men ét er helt sikkert – du behøver ikke bruge din energi på at irritere dig over at dit tæppe ikke ligger lige. Der findes en løsning

Må dagen smile til dig:-)

Idesign.signatur