Længe har jeg drømt om, at tage væk, tænke tanker og blive ladet op. Drømt om en tur i sommerhus – helt alene. Blot mig og noget faglingt læsestof. Det er nu en realitet, at jeg sidder og nyder ilden i brændeovnen og den nylavede the, alt imens jeg skriver dette indlæg.

Mange kan nok nikke genkendende til, at det ikke altid er let at finde ro i et hjem med 3 børn i alderen fra 3-10 år. Der sker mange ting, altid er der noget at gøre, og jeg er typen, der ikke sætter mig før alt er på plads. Ergo, sidder jeg ikke meget ned 😉

Efter mange år med børn og konstant aktivitet i hjemmet kunne jeg mærke, at jeg virkelig havde brug for ro. Stilhed. For at få klarhed i sindet, for at lade de gode idéer komme til mig – uhindret. Det sker nemlig bedst for mig, når min hjerne har ro. Har du det også sådan? Måske i bilen, i badet eller på cyklen på vej hjem fra arbejdet. Når du ikke behøver at tænke på andet. På gåturen i naturen. Alene.

Endelig kunne det lade sig gøre i denne uge. Efter en god ferie med min fantastiske familie, helligede min mand sig børnene og jeg kunne med sindsro tage af sted. Flere jeg har talt med kan ikke forstå, at jeg kan holde ud at være helt alene. Uden nogen som helst – men det er jo det jeg har set frem til! Ingen til at forstyrre min tanker, og ingen jeg skal sørge for. Kun mig selv.

Det giver en skøn ro bare at være stille. Ikke sige noget. Ingen siger noget. Jeg føler at stilheden er min ven. Jeg har jo selv opsøgt den og er taknemmelig for at det kunne lade sig gøre. Du skulle prøve det. Måske bare 10 min. om dagen. At være helt stille. Lade tankerne flyve – ikke tænke på noget. Bare give dig ro. Sluk telefonen og kig ud i luften. Har du en smuk udsigt til naturen forstærker det bare roen i dit sind.

Denne smukke perle fandt jeg igår. Kan mærke, at jeg har brug for det brusende vesterhav i dag. Så turen går derud sidst på dagen
Denne smukke perle fandt jeg igår. Kan mærke, at jeg har brug for det brusende vesterhav i dag. Så turen går derud sidst på dagen

Dette indlæg har ikke rigtig noget med boligindretning at gøre, men det giver mig god energi til mit arbejde som engageret indretningsdesigner. Jeg har brug for at lade batterierne op for at kunne give til andre.

Indtil videre kan jeg løfte sløret for et par af de ting jeg har fået lavet. Først af alt kommer der et Webinar inden Jul som handler om Personlig Indretning. Du kan godt glæde dig. I forbindelse med det, kommer der nogle enkle online kurser i indretning – hjælp til selvhjælp.

Derudover arbejder jeg målrettet med indretning af venteværelser, da et velindrettet venteværelse med fokus på tryghed, tillid og ro giver behandleren det bedste udgangspunkt for behandlingen af klienten.

Og…jeg er ikke færdig endnu. Er selv spændt på, hvad der mere byder sig…

Jeg iler med at få dette indlæg lagt online, da jeg har været så genial at glemme min strømforsyning til computeren 🙁

 

En stille hilsen fra mig til dig

Idesign.signatur